podwodne krolestwo Dispara
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Czuję się tragicznie oglądając te fotki. Pięć dni temu sprzedałem 6 swoich paletek za 2 tysiaki , wy
dawało mi się dużo, ale jak patrze na wasze zdjęcia to serce mam w gardle a sumienie zalewam browcem.Bez przesady, nie jestem alkocholikiem ale jest mi ciężko, tym bardziej, że do jutra nadal pływają u mnie.

- MarSz
- senior
- Imie i Nazwisko: Marek Szurpik
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bielsk Podlaski
- Kontaktowanie:
6 ryb za dwa tysięcemariombm pisze:Czuję się tragicznie oglądając te fotki. Pięć dni temu sprzedałem 6 swoich paletek za 2 tysiaki , wydawało mi się dużo, ale jak patrze na wasze zdjęcia to serce mam w gardle a sumienie zalewam browcem.Bez przesady, nie jestem alkocholikiem ale jest mi ciężko, tym bardziej, że do jutra nadal pływają u mnie.

Jedna para to cobalty z tarliskowego ,druga to gołębia krew(czyściutka bez żadnej czarnej plamki) też tarlaki, 3 to "on" cały biały a "ona" biała z czerwonym brzuszkiem. Po kiepskiej znajomości odmian widać że jestem cichym, nie świadomym co mam, zapaleńcem paletek. Postanowiłem je sprzedać bo nie mogłem odchować młodych po miesiącu ich życia, jak były wielkości dużego paznokcia padały jedno po drugim, mimo artemii z własnego wylęgu.Teraz będą refleksją dla ludzi oczekujących na pochówek w zakładzie pogrzebowym.Tak, tak sprzedałem je do trupiarni.Oby ich los był inny.Będą miały 800 literków w ścianie. Chyba staram się usprawiedliwiać?!
Ostatnio zmieniony 12 mar 2006, 14:02 przez mariombm, łącznie zmieniany 1 raz.
- DISPAR
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
- Kontaktowanie:
( Artemią hodowaną w atramencie
) Zdjęcie tego diamonda robiłem w chwili gdy większośc świetlówek była już wyłączona na noc i zostały tylko świetlówki wybarwiajace - stąd ten odcień ryby. Dziekuje za bardzo pochlebne dla mnie opinie o moim akwarium. Trochę jest przerybione , ale staram się podmieniać często wodę. Zal mi jest pozbywać się ryb - te które uważam, ż :e są niezbyt ładne podobaja się najbardziej moim gościom
.