Moje dyskowce
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Moje dyskowce
...
- Załączniki
-
- 1.JPG (32.43 KiB) Przejrzano 9127 razy
-
- 2.JPG (45.73 KiB) Przejrzano 9126 razy
-
- 3.JPG (42.58 KiB) Przejrzano 9128 razy
Sa to 2 akwaria, 1 profil 450l, 2 narozne 100l, ph-6.9, no3-0, no2- 0 ,gh-5, kh-6.
Filtr fluwal 305 i aqla szut . Rosliny;6 amazonek, ryby ;9 palet, 3 malboro, 1 snejk ,3 red turkus, 2 blody, 5 kirysow, albinosow, 4glonojady, 30 neon inesa. Zamierzam dokupic jeszcze 2 paletki malboro i mysle o dolorzeniu na druga strone akwa.
Za jakis czas dołacze reszte foto, prosze o opinie. Ryby maja 2lata.
Post został poprawiony przez moderatora. Używaj przycisku " zmień" jak i znaków interpunkcyjnych.
Filtr fluwal 305 i aqla szut . Rosliny;6 amazonek, ryby ;9 palet, 3 malboro, 1 snejk ,3 red turkus, 2 blody, 5 kirysow, albinosow, 4glonojady, 30 neon inesa. Zamierzam dokupic jeszcze 2 paletki malboro i mysle o dolorzeniu na druga strone akwa.
Za jakis czas dołacze reszte foto, prosze o opinie. Ryby maja 2lata.
Post został poprawiony przez moderatora. Używaj przycisku " zmień" jak i znaków interpunkcyjnych.
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Parametry wody masz jakieś dziwne, albo jedynie źle sprawdzone.
Przy 9 dwuletnich dyskach i 30 neonach NO3 zerowe to ja nie dam wiary bez denitratora jakiegoś.
W to PH przy tym KH też nie dam wiary.
Taki niedowiarek jestem
Ryby wygladają jednak fajnie, więc chyba nie musisz się wodą martwić i pal licho te parametry
Przy 9 dwuletnich dyskach i 30 neonach NO3 zerowe to ja nie dam wiary bez denitratora jakiegoś.
W to PH przy tym KH też nie dam wiary.
Taki niedowiarek jestem

Ryby wygladają jednak fajnie, więc chyba nie musisz się wodą martwić i pal licho te parametry

TOM! no3 bylo 0, poniewaz podmienialem wode, reszta parametrow jest taka jak pisalem wczesniej. Malboro i blod maja rodzicow z niemiec, a wiem ze niemcy nie mieszaja ich genetycznie. Red turkusy sa z mojego odhowu, widac na zdieciach sa bardziej stozkowate. Narazie nie staram sie z rozmnazaniem. W sumie z 9 palet mam 3 pary ,które regularnie co tydzien skladaja ikre.
Post poprawił moderator.
Post poprawił moderator.
Moje dyskowce
kolejne fotki
- Załączniki
-
- Obraz 127.jpg (26.43 KiB) Przejrzano 8708 razy
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2007, 13:20 przez alex1971, łącznie zmieniany 1 raz.