Do wątku Mordo Ty Moja
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Basiu, czy aż taka sformalizowan biurokracja jest potrzebnaGajowa pisze:Do RF należy wysłać pytanie w dziale "Do Rady Forum".

Skoro jako członek RF już to przeczytałaś tutaj

- kubamajer
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Kuba Majerczyk
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
- Kontaktowanie:
O, jaki krótki czas na odpowiedzi był
Po czasie przedstawiam swoją opinię - cały cywilizowany świat rozwiązuje tę kwestię za pomocą miniatur, a tutaj zastanawiamy się nad tym, jaki prędkościomierz zamontować do furmanki..
Trzeba to zrobić normalnie, tak jak się to robi na świecie - bezboleśnie i nieinwazyjnie: chcesz się napawać pikselami, klikasz na miniaturę i masz.
Rozumiem, że tutaj problem stanowi parę linijek skryptu w silniku Forum? Ja niestety tego nie napiszę, bo to nie moja działka - nie potrafię.
Ew. chętnie spłodzę parę dźwięków pod jakąś wystawę PKMD czy coś
, ale skryptów nie piszę. Coś mi się jednak zdaje, że znaleźć kogoś takiego nie byłoby trudno..
pozdr

Po czasie przedstawiam swoją opinię - cały cywilizowany świat rozwiązuje tę kwestię za pomocą miniatur, a tutaj zastanawiamy się nad tym, jaki prędkościomierz zamontować do furmanki..
Trzeba to zrobić normalnie, tak jak się to robi na świecie - bezboleśnie i nieinwazyjnie: chcesz się napawać pikselami, klikasz na miniaturę i masz.
Rozumiem, że tutaj problem stanowi parę linijek skryptu w silniku Forum? Ja niestety tego nie napiszę, bo to nie moja działka - nie potrafię.
Ew. chętnie spłodzę parę dźwięków pod jakąś wystawę PKMD czy coś

pozdr
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Też po czasie - ale co tam
! Jestem a miniaturami. Jestem przeciwny rozwalającej ramki rozdzielczości. Uwielbiam zdjęcia dobrej jakości, ale niepomiernie wkurza mnie używanie suwaków. I tak nie widzę całej fotki, wiec przesuwanie tego tam i z powrotem bardziej mi przeszkadza niż gorszej jakości zdjęcia. Reasumując: miniaturki z super jakością - TAK. Fotki rozwalające ramki - NIE. Pewnie i tak już po czasie..ale przynajmniej znacie moje zdanie.

- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Macieju szkoda, że tak późno - przynajmniej w statystykach głosowań nie byłbym sam.
Kuba napisał tak jak to widzą niektórzy z nas. Też o tym pisałem. Nie wiem na czym polegać może problem z miniaturkami, ale ja też nie byłbym w stanie pomóc, jeśli faktycznie należało by napisać kilka linijek skryptu. Być może tak jak pisałem wcześniej, wystarczyłoby zaznaczyć jedną z opcji w konfiguracji i temat byłby zamknięty.
A nawet jeśli trzeba by coś pisać to przecież pewnie w google można znaleźć gotoe rozwiązanie. Nie wierzę, że jest to problem tylko na tym forum.

A nawet jeśli trzeba by coś pisać to przecież pewnie w google można znaleźć gotoe rozwiązanie. Nie wierzę, że jest to problem tylko na tym forum.