Oaza spokoju fangornn'a
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Noo dzisiaj odebrałem roślinki od Łukasza Jeki'ego. W skład darowizny weszło piękne Limnphilie, Wywłócznik,Ogromna ilość Pistii Straciones, Crinii.Młody1919 pisze:no spoko, jakieś zmiany w akwarium ? coś doszło ? urosło ? a może coś jeszcze...?
Rybki troszkę ześwirowały nie wiedzą co jest grane. Szoook. Z giełdy przyniosłem Rotalię, Żabienice i Valisnerię Gigante'ę.
Fotki wstawię jak roślinki się udomowią , ukorzenią i nabiorą animuszu.
-
- entuzjasta
Wczoraj zauważyłem że Kiryski złożyły mi ikrę na roślince. Dzisiaj, podczas porządków w akwarium, zauważyłem że ikra jest złożona na większości liśći Valisnerii, jednak nie długo była ponieważ paletki ją zeżarły. Jedna uratowana roślina, Żabienica, na której się ostała (ikra) , została przełożona przezemnie do osobnego kotnika. Co z tego wyjdzie zobaczymy.
-
- entuzjasta
Re: Oaza spokoju fangornn'a
Nuuu nareszcie zakupiłem normalne 450 L. Proste prostokątne o wymiarach 150 /50/60. Narożne idzie do lamusa. Fotorelacja w niedługim czasie. Fotki robione telefonem dlatego jakość nie najlepsza. Plenum według projektu TOM-a. Z drobnymi udogodnieniami dla mnie. Aktualnie czekam na pokrywę aluminiową własnego projektu, będzie w następnym tygodniu.
- Załączniki
-
- plenum 2.jpg (8.07 KiB) Przejrzano 6331 razy
-
- plenum.jpg (8.5 KiB) Przejrzano 6331 razy
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
Obserwując postępy w budowie akwarium, wynika że przez dwa tygodnie zastanawiałeś się jak ułożyć kratkifangornn pisze:Następna fotka.

- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
A następne dwa tygodnie będzie się zastanawiał czy to tak mam byćJeki pisze:Obserwując postępy w budowie akwarium, wynika że przez dwa tygodnie zastanawiałeś się jak ułożyć kratkifangornn pisze:Następna fotka.