Piegon Leopard inne...
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Piegon Leopard inne...

- Załączniki
-
- Hodowla 1.JPG (113.69 KiB) Przejrzano 8652 razy
-
- hodowla2.JPG (119.04 KiB) Przejrzano 8652 razy
-
- hodowla 3.JPG (130.64 KiB) Przejrzano 8652 razy

- Załączniki
-
- hodowla 21.JPG (138.1 KiB) Przejrzano 8411 razy
-
- hodowla 22.JPG (128.37 KiB) Przejrzano 8411 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2005, 20:45 przez Hico, łącznie zmieniany 2 razy.
Myślałem, że mamy dział "ogłoszenia komercyjne" ...ale widocznie źle myślałem i pora zweryfikować sposób myślenia.
No bo niby po co kruszyłem kopie z Darkiem przed wystawą w Rzeszowie ? Wychodzi na to, że zrobiłem z siebie pajaca i tyle ...
Po co mam sie ciągle wyrywać i robić sobie wrogów ? Po co robić za policjanta ? Przecież są Moderatorzy i inni Forumowicze, niech oni się martwią. Ja mogę być od dzisiaj ten dobry, który nikomu uwagi nie zwraca i w żadne dyskusje się nie wdaje.
Jeżeli to nikomu nie przeszkadza to pora uznać, że większość ma rację i to ja jestem "inteligentny inaczej".
Darek, bez wzgledu na to co o mnie myślisz chciałem Ci powiedzieć, że teraz jest mi bardzo głupio, że przez moją osobę zostały Ci zablokowane pewne możliwości i uważam za bardzo NIESPRAWIEDLIWE, że ktoś może a innemu się zabrania.
Ale słowo się rzekło. Od dzisiaj milutko i bez czepiania się.
Więc:
Ach, coż za piękne rybki. A jakie kształy i kolory jakie. Prefekcyjne. I wybór jaki duży i ryby jakie duże. I odmiany różne. I każdy zapewne znajdzie coś dla siebie. I ceny pewnie przystępne, konkurencyjne i w promocji. Warto kliknąć "pomógł" więc czym prędzej to czynię.
Wasz kochaniutki
Mislavo
No bo niby po co kruszyłem kopie z Darkiem przed wystawą w Rzeszowie ? Wychodzi na to, że zrobiłem z siebie pajaca i tyle ...
Po co mam sie ciągle wyrywać i robić sobie wrogów ? Po co robić za policjanta ? Przecież są Moderatorzy i inni Forumowicze, niech oni się martwią. Ja mogę być od dzisiaj ten dobry, który nikomu uwagi nie zwraca i w żadne dyskusje się nie wdaje.
Jeżeli to nikomu nie przeszkadza to pora uznać, że większość ma rację i to ja jestem "inteligentny inaczej".
Darek, bez wzgledu na to co o mnie myślisz chciałem Ci powiedzieć, że teraz jest mi bardzo głupio, że przez moją osobę zostały Ci zablokowane pewne możliwości i uważam za bardzo NIESPRAWIEDLIWE, że ktoś może a innemu się zabrania.
Ale słowo się rzekło. Od dzisiaj milutko i bez czepiania się.
Więc:
Ach, coż za piękne rybki. A jakie kształy i kolory jakie. Prefekcyjne. I wybór jaki duży i ryby jakie duże. I odmiany różne. I każdy zapewne znajdzie coś dla siebie. I ceny pewnie przystępne, konkurencyjne i w promocji. Warto kliknąć "pomógł" więc czym prędzej to czynię.
Wasz kochaniutki
Mislavo

- Załączniki
-
- hodowla 23.JPG (119.52 KiB) Przejrzano 8414 razy
-
- hodowla 24.JPG (80.32 KiB) Przejrzano 8414 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2005, 20:47 przez Hico, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
Hico pisze:Chyba istnieje drobna róznica miedzy ogłoszeniem a informacja.Ja nie podałem cen ryb ani która jest na sprzedasz tylko że są do kupienia aż taki to problem?
Jak sam zauwazyłeś jest to drobna różnica moim zdaniem tak drobna że praktycznie niedostrzegalna.
Mislavo nie miał na myśli konkretnie Twojego ogłoszenia a tylko to by regulamin tego forum w równym stopniu dotyczył wszystkich.
- hudy
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Zbigniew Hudobski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Regulamin obowiązuje wszystkich. Hico zastanów sie co piszesz. Tutaj nie ma idiotów. 

Ostatnio zmieniony 14 lis 2005, 19:03 przez hudy, łącznie zmieniany 3 razy.

- Załączniki
-
- hodowla 25.JPG (111.27 KiB) Przejrzano 8414 razy
-
- hodowla 26.JPG (109.61 KiB) Przejrzano 8414 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2005, 20:49 przez Hico, łącznie zmieniany 1 raz.