I znalazł się mądrala, na nowe baniaki to mi już miejsca brakroh pisze:No dobra Piotrek, ale kiedy pokażesz jakiś swój baniak.![]()
Ten to my już znamy
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
I znalazł się mądrala, na nowe baniaki to mi już miejsca brakroh pisze:No dobra Piotrek, ale kiedy pokażesz jakiś swój baniak.![]()
Ten to my już znamy
![]()
![]()
![]()
To nie ja Gaździnie, a ona mnie pomagałaroh pisze:Pioter ten piękny zbiorniczek co go pomogłeś Gaździnie oświetlić to
Każdy zbiornik zawsze był mójroh pisze: teraz Twój???![]()
![]()
Zadaj pytanie właścicielowi jakich dokonuje zabiegów aby polepszyć byt rośliną jak je nawozi itd.Czapa pisze:Twierdzą,że roślin nie można pogodzić z paletkami.Atu kużwa ,co, można,czy nie.To jest 60 %wypełnienie do Paletek.
Czapa pisze:Twierdzą,że roślin nie można pogodzić z paletkami.Atu kużwa ,co, można,czy nie.To jest 60 %wypełnienie do Paletek.
Żadnych zabiegów, a zwłaszcza nawozu by polepszyć byt zieleninie nie stosuję (nie znam się na nawozachTURYSTA pisze:Zadaj pytanie właścicielowi jakich dokonuje zabiegów aby polepszyć byt rośliną jak je nawozi itd.
To dla mnie dziwne pytanieTURYSTA pisze:Zadaj pytanie co się dla niego liczy ryby czy rośliny.
Rośliny są tylko dodatkiem, zawsze można je wywalić a że mają ochotę to rosną. Takie jest moje podejście do roślin, jeżeli trzeba będzie to je usunę.TURYSTA pisze:Będziesz miał doskonałą odpowiedź na godzenie rośliny / ryby
Ja by go na miejscu Piotra ciupaszką potraktował za takie brzydactwaroh pisze:Przyznaj się kto Ci wlepił takie brzydactwa.![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo, a dlaczego ciężko?mkozubski pisze:ciężko mi to pisać - ale rybki piękne
Cóż począć, takie życiemkozubski pisze:PS Bogdan może o takich tylko pomarzyć
Z pierwszą częścią twojej wypowiedzi zgadzam się całkowicie.mkozubski pisze:ciężko mi to pisać - ale rybki piękne
PS Bogdan może o takich tylko pomarzyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości