Zielona Amazonka
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Jaś i Małgosia
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Alternatyw 4
Sławku -akwarystyką nie zajmuję się dzień pierwszy.Akwarium jest na starcie jak widzisz puste.I zostanie tak długo aż będzie gotowe. Na ostre końce korzeni przyjdzie gąbka a na nie mech wiec będą bezpieczne bez obaw przerabiałem ten temat i się sprawdziło.
Co do Piotra zawsze ma jakieś żaluzję ale chyba czas aby sobie je odsłonił i zobaczył chodź trochę słonecznego światła.Osoby które znają się na wszystkim znają się w zasadzie na .............(wpisać co komu pasuje)
ps jak odłaczysz jednego Leda dalej świecą Ci wszytkie ?
Co do Piotra zawsze ma jakieś żaluzję ale chyba czas aby sobie je odsłonił i zobaczył chodź trochę słonecznego światła.Osoby które znają się na wszystkim znają się w zasadzie na .............(wpisać co komu pasuje)
ps jak odłaczysz jednego Leda dalej świecą Ci wszytkie ?
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Oooo i kto to mówi
Ale mam dzisiaj że tak powiem familiarne podejście. Sam się dziwiłem ale właśnie tak miałem że po przepaleniu się jednej diody reszta mi świeciła i byłem mocno zdziwiony. Wiem wiem że to przypadek 1 na 1000 
Co do kaluzy ... Twoje małpy Twój cyrk. Sory... Twoja kałuża Twoje szaszłyki
Nie czepiam się Mariusz jak piszesz o rybach ale jak o polu magnesowym to już nie mogę sobie odmówić przyjemności
Ale Ty już wiesz kiedy się czepię więc nie dajesz mi ostatnio powodów .... uuuuu nuda
Cholera nie piję już nic dzisiaj więcej.... oprócz tego co zacząłem!

Co do kaluzy ... Twoje małpy Twój cyrk. Sory... Twoja kałuża Twoje szaszłyki

Nie czepiam się Mariusz jak piszesz o rybach ale jak o polu magnesowym to już nie mogę sobie odmówić przyjemności

-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Jaś i Małgosia
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Alternatyw 4
Lawa jest pochodzenia wulkanicznego. A oglądając Natonal czy Discowery lawa to stopiona skała. No jak się nie trudno domyśleć też będzie zawierała cuda.Mam ją 3 lata i jakoś nic niepokojącego nie zauważyłem a wręcz odwrotnie jest dobrym medium filtracyjnym w samym zbiorniku jak i siedliskiem bakterii. Inna sprawa jak dyskowce się spłoszą mogą się o nią pocierać lub potłuc dlatego ja będę miał na niej mech lub jakiś wątrobowiec.
Coś na niej będzie rosło.
Całe akwarium jest oparte na naturalnych złożach. No chyba że aqua substrat II stworzony przez człowieka. Jest na samym dnie.
Coś na niej będzie rosło.
Całe akwarium jest oparte na naturalnych złożach. No chyba że aqua substrat II stworzony przez człowieka. Jest na samym dnie.
- kolejarz65
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Adam Świeżak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Sosnowiec