ryby zacne a focie nie wspomnę

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
michal.l pisze:Sorki za głupkowate pytanie ale co to za żwir?
ryby zacne a focie nie wspomnę
No kolego masz 100 postów a takie rzeczy tu wypisujesz, w tym wątku się tylko gani, tu nie ma miejsca na cukierryby zacne a focie nie wspomnę
I takie posty należy tu pisać a nie takie kłamstwa jak sugeruje Maciekbart01 pisze:Śliczny zbiornik a o rybach nie wspomnę
Bart01
michal.l pisze:Hahaha no to się uśmiałem,teraz sobie tak myślę nowa szata graficzna forum odświeżone ..jak by chodź cześć klubowiczów zaktualizowała lub
założyła wątek w galerii i pokazała jakie ma ryby na pewno by forum na tym nie straciłoa wręcz odwrotnie w końcu przynależność do klubu to
też jakiś obowiązek ..Ludzie do DZIEŁA !
Szybko się uczysz, zdolna jesteś tylko czy na pewno właściwy kierunek wybrałaś to się okażeAliKow pisze:Oj może onieśmieleni są, Twoimi dyskowcami
Pro po nich, to nie wiem jak długo ich nie karmisz, skoro biedactwa się tak wyciągnęły na wysokości i te pasy stresowe....
Jak to mówią - bida z nendzom
Uczę się od innych![]()
Podobno nauka w las nie idzieBogdan pisze:Szybko się uczysz, zdolna jesteś tylko czy na pewno właściwy kierunek wybrałaś to się okaże![]()
Jeżeli dobrze się przyjrzysz tej postaci "starego satyra" na avatarze, to powinnaś zrozumieć samoistnie, co cię czekać może.AliKow pisze:Albo inaczej, czy tak strasznie duże są te powody by się bać?
OOOO. Bozia Ci wynagrodzi Łaskawy Panie. Byłem już na dnie jeziora, kiedy telefon dał mi znać o łaskawości Twej.Bogdan pisze:Mam dzisiaj dobry dzień.
Wybaczam wam, żyjcie długo i szczęśliwie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości