Nie widzę problemu. Stawiasz ściankę w pokoju i masz

Cieszę się, że się podoba. Jak popatrzę na pierwsze posty ze zdjęciami, to sam ni mogę uwierzyć, że tak to teraz wygląda, a to jeszcze nie koniec...
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
No dawno tak się nie uśmiałem.Misyo pisze:Ja bym się mniej przejmował wyglądem tego piaseczku a raczej tym co się w nim dzieje. Ewidentnie powstaje strefa beztlenowa... Dlatego warto raz na jakiś czas przekopać ten piasek i wymieszać pożądnie...
To zależy...od pory roku chociażby. Latem mogę jednorazowo podmienić więcej, bo woda w rurach jest cieplejsza. zimą natomiast "cykam" po 100L co 10 godzin w weekend, żeby temp. wody zbytnio się nie wahała, bo w kranie mam 13st.C.klaus pisze:jaką ilość podmieniasz jednorazowo i jak często
Myślałem, że to nuda gapić się ciągle w to samo szkłoWysłany: Lut 19, 2009 - 11:00 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Irku , za dużo tu tekstu, czemu tak mało fotek ???
Oj musi, musi..., ale w starciu N95 i iPhon, zaczyna wygrywać iPhon, choć aparacik w nim mizernystanpiter pisze: Bo musi telefonik zmienić![]()
...litrażu-brówki chciałeś powiedzieć, że byś się ze mną napił? Może być. Sok jabłkowy też się znajdzie. Przyjedziesz, to jedno i drugie zobaczysz (akwarium też Ci pokażę). Jedyne, czego nie zobaczysz, to wypoczętej twarzy w lustrze na drugi dzień.Zazdroszczę Ci tego litrażu
Irku nie popełnij tego błędu i nie daj się złapać na to za co małolaty dałyby się pokroić - no chyba że chcesz mieć zabawkę z rewelacyjnym sposobem przeglądania internetu (to jedyna przydatna rzecz w iPhone i działająca tak jak trzeba). N95 - samo oznaczenie mówi już za siebie. Dwa minusy:1 - brak dodtykowego ekranu - który się przydaje w nawigacji; 2 - brak dodtykowego ekranu - który jest niezbędny do przyjemnej obsługi netu.IreneuszKaczor pisze:Oj musi, musi..., ale w starciu N95 i iPhon, zaczyna wygrywać iPhon,stanpiter pisze: Bo musi telefonik zmienić![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości