Super fotki
Oskary Rafala_w - ciąg dalszy
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Niektórych sam nie czytamstanpiter pisze:Proponuję dać mu bana, kto widział by zaśmiecać forum płaskich tak pięknymi fotkami pawiokich.
ps. Rafał nie wszystkie posty czytaj rybom, bo jakieś przypadłości je dopadną
A z banami - heh, u mnie Bogdan sie panoszy z jakimiś płaskobokami.. i jeszcze zdjęcia karmy krewetkowej pokazuje.. jakby to w ogóle był czas się przyjrzeć krewetce wpuszczonej do akwarium, zanim zostanie zjedzona
Rafał
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Też tak uważamChyba chore te jego ryby, że żreć nie chcą
Moje dyski też nie są okazami zdrowia, ale wczoraj mi jedna wpłynęła na płasko pod lotosy, gdybym wcześniej tego nie obserwował, powiedziałbym,że zdych bo pływa na boku w zielsku, ale ona wypłoszyła prawie 3cm krewetkę z lotosów, 2 kolejne palety od razu się zerwały do ataku, ale pierwsze 2 ataki to były pudła, krewetka w ostanich momentach potrafiła w tył wiać, niestety wiała mało skoordynowanie, zawsze do góry w toń, a nie do dna w zielsko no i 4 paletka atak miała już celny. Do tego to ta najmniejsza samica. Nawet nie wypluła na moment takiej wielkiej red cherrry. byłem w szoku, bo zazwyczaj mi małe krewetki wcianały, a nie te największe tarlaki.
A ja im czasem siekam dżdżownice, nie wiem po co, skoro krewetki z pancerzykiem tak łykają jak ja pierogi, to dżdżowniczką się nie zadławią. Więcej za karę im nie będę siekał.
Pewnie tych samych nie czytam co TyNiektórych sam nie czytam
Tym razem trzecie, zdecydowanie muszę poprawić warsztat, bo pierwsze kusi
Znowu CichlidForum:
http://www.cichlid-forum.com/photocontest/
Rafał
http://www.cichlid-forum.com/photocontest/
Rafał
Dżdżownice podchodzą im średnio, jak głodne, to zjedzą.. Natomiast małą rybkę, ślimaka - chętnie.. największy młyn jest jak daję owady - muszę sobie najpierw ścierę do podłogi naszykować_TOM_ pisze:Podobno agresywnewrzuć dżdżownice, najlepiej kilka albo całe pudełko
sprawdź, czy takie zgodne pozostaną.
Kiedy będą miały wiek rozrodczy pewnie sielanka się skończy
Jak mają cieplej, dwie sztuki mi kopią w dnie i zaczepiają inne sztuki..
Rafał