Jak przestaniesz pić to i foto mdłe nie będziemkozubski pisze: 1) zdjęcie mdłe
Po jagodziance na kościach wzrok się psujemkozubski pisze:2) ryby zabiedzone
Chcesz po japiemkozubski pisze:3) w akwa syf

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Jak przestaniesz pić to i foto mdłe nie będziemkozubski pisze: 1) zdjęcie mdłe
Po jagodziance na kościach wzrok się psujemkozubski pisze:2) ryby zabiedzone
Chcesz po japiemkozubski pisze:3) w akwa syf
I kiłamkozubski pisze:patrze, patrze i nie wiem czym Wy sie tu zachwycacie
1) zdjęcie mdłe
2) ryby zabiedzone
3) w akwa syf
I mogiłaBogdan pisze:I kiłamkozubski pisze:patrze, patrze i nie wiem czym Wy sie tu zachwycacie
1) zdjęcie mdłe
2) ryby zabiedzone
3) w akwa syf
I korniki, ale, .... jeśli w takim bigosie wycierają się i rosną neony czerwone to chyba ...Przemek Wieczorek pisze:I mogiłaBogdan pisze:I kiłamkozubski pisze:patrze, patrze i nie wiem czym Wy sie tu zachwycacie
1) zdjęcie mdłe
2) ryby zabiedzone
3) w akwa syf
To chyba tylko fatamorgana.stanpiter pisze: ale, .... jeśli w takim bigosie wycierają się i rosną neony czerwone to chyba ...![]()
W który miejscu?Przemek Wieczorek pisze:A tak między nami akwarium nie najgorsze
LizusPrzemek Wieczorek pisze:A tak między nami akwarium nie najgorsze
No jak w którymroh pisze:W który miejscu?Przemek Wieczorek pisze:A tak między nami akwarium nie najgorsze![]()
![]()
![]()
![]()
Coś w tym jest chyba, moja mówi że w lizaniu daje radęBogdan pisze:LizusPrzemek Wieczorek pisze:A tak między nami akwarium nie najgorsze
Gdzieś to wcześniej pisałem, ale dobra - zbiornik o wymiarach 225x60x60 czyli 810l, woda mięciutka two=6, tww=0 tzn. nie mogę jej testem zmierzyć, co do ph to mam 5 - 5.5. Nawozów żadnych nie stosuję, myślę że nie są potrzebne(ziele rośnie, a ryby bez nawozu dają radędylus pisze:Piotruś piszę się na blyxę .Jakieś informacje o zbiorniku typu nawozy ,co2 ,oświetlenie jeśli to nie tajemnica .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość