Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Podstawa to to, że się tobie podobają...moje zdanie nie istotne,ale obiektywnie lipa.Alenquer pisze:Kilka ryb jakie zatrzymałem sobie do dalszej hodowli
seba*1* pisze:Podstawa to to, że się tobie podobają...moje zdanie nie istotne,ale obiektywnie lipa.Alenquer pisze:Kilka ryb jakie zatrzymałem sobie do dalszej hodowli
Po kiego te doniczki rybie 11cm ? Już sie trą
W zasadzie dwie doniczkiAlenquer pisze:
Człowieku co Ciebie obchodzi ta doniczka? To nie wątek o doniczkach.
Nie ma żadnej jazdy o doniczki ja zapytałem od tak ty pojechałeś...Alenquer pisze:Nie rozumiem za bardzo co się tutaj dzieje. Może ktoś mi wyjaśni?
Wstawiam zdjęcia swoich ryb, które sobie zatrzymałem - przepraszam, żle się wyraziłem nie do hodowli ale do chowu i zaczyna się jazda o jakieś doniczki.
Za to przeprosiny wyszukiwarka mnie oszukała a ja sam nie sprawdziłem dogłębnie....Alenquer pisze:Seba - cytat nieudany. Po pierwsze nie mój bo słowa są autorstwa użytkownik Coolator: http://www.pkmd.pl/pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=6498.
Jak niby się zachowałem? obiektywnie i chyba w delikatnie ubrany język oceniłem twe ryby bo chyba po to wkleiłeś fotkiAlenquer pisze:Po drugie co chcsesz osiągnąć zachowując się w ten sposób. To, że jesteś źle wychowany i szukasz zadymy już udowodniłeś. Czekam na więcej bo widzę, że nie odpuścisz..
roh pisze:U ciebie albo akwarium masz za niskie albo aparat Ci mocno wydłuża zdjęcia. Rybom po prostu brakuje proporcji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości