2 tygodnie luzu czy nerwów
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
2 tygodnie luzu czy nerwów
Spadam na 16 dni ( wakacje ) więc nie będę Was męczył moimi postami , macie spokój ryby pewnie też - akwarium pozostawiam w takim stanie mam nadzieję że po powrocie będzie w tej samej obsadzie . Jak u murzynów będzie internet to oczywiście prześlę pozdrowienia .
Trzymajcie się do zobaczenia
Trzymajcie się do zobaczenia
- Załączniki
-
- abcdef.jpg (109.68 KiB) Przejrzano 8400 razy
Coś mi się wydaje, że dbając o trawnik trochę zepsułeś poprzednią kompozycję akwarium. Wyszła z przodu plaża-trawnik i rośliny cofnięte do tylnej szyby ( plus te po bokach). Jak dla mnie zbyt równo i banalnie. Wcześniej bardziej mi się podobało.
A tak przy okazji. Niech mnie ktoś nauczy jak utrzymać w akwarium mech ? Prawdę powiedziawszy jeszcze nigdy nie udało mi się wyhodować pięknego mchu. Zawsze marnieje, zapycha się nieczystościami i ląduje w koszu. Teraz trzymam mech już od paru miesięcy ale on nie rośnie tylko wegetuje. I z każdym tygodniem jest go coraz mniej. Co źle robię ?
Pozdrawiam
Mislavo
A tak przy okazji. Niech mnie ktoś nauczy jak utrzymać w akwarium mech ? Prawdę powiedziawszy jeszcze nigdy nie udało mi się wyhodować pięknego mchu. Zawsze marnieje, zapycha się nieczystościami i ląduje w koszu. Teraz trzymam mech już od paru miesięcy ale on nie rośnie tylko wegetuje. I z każdym tygodniem jest go coraz mniej. Co źle robię ?
Pozdrawiam
Mislavo
- cocoloco
- entuzjasta

- Kontaktowanie:
Dobre pytanie 
Pierwsza część wakacji z biednych krajach to pewnie z Jotką bylismy jedyni którzy wiedzieli coś o dyskach . Tubylcy raczej o dyskach wiedzieli że jak się wodę z rzeki kilka kilometrów niesie to można sobie dysk uszkodzić .
Obiecałem że w wakacje żadnych paletek oraz internetu więc mając nawet informacje gdzie w RPA można zobaczyć paletki nie chciałem się wychylać
.
Co oferuje ten kraj można zobaczyć http://www.fishfantasyworld.co.za
znając ofertę przed podróżą już wiedziałem że skórka nie warta wyprawki
.
Pozostały inne ryby
latające , marliny i inne któych nazw nie znam . Były też delfiny jak słusznie zauważył w priv Przemek że to jednak nie ryby
Wędkarstwo też jest ciekawe
Niech Jotka napisze co krzyczał jak robił sobie odciski na rękach dzielnie kręcąc 10 kg kołowrotkiem .
Pierwsza część wakacji z biednych krajach to pewnie z Jotką bylismy jedyni którzy wiedzieli coś o dyskach . Tubylcy raczej o dyskach wiedzieli że jak się wodę z rzeki kilka kilometrów niesie to można sobie dysk uszkodzić .
Obiecałem że w wakacje żadnych paletek oraz internetu więc mając nawet informacje gdzie w RPA można zobaczyć paletki nie chciałem się wychylać
Co oferuje ten kraj można zobaczyć http://www.fishfantasyworld.co.za
znając ofertę przed podróżą już wiedziałem że skórka nie warta wyprawki
Pozostały inne ryby
- cocoloco
- entuzjasta

- Kontaktowanie:
Ty lepiej dodaj co mówiłeś rasisto na biednego Wedelka jak rybę niechcąco wypuscił
- a ja powtarzałem .................daj mu jeszcze jedną szansę
dla nie znających tematu :
teleturniej w murzynskiej TV - pada pytanie ile jest 2+2
murzyn odpowiada 2
publiczność murzynska do sędziego - daj mu jeszcze jedną szansę
więc murzyn ma jeszcze jedną szansę
odpowiedź 3
więc murzyn ma jeszcze jedną szansę
murzyn odpowiada 4
dla nie znających tematu :