Odpowiem !!!!!! - oczywiście nie oceniając ryby punktowo

Tak już uczynili niektórzy niezrzeszeni wystawcy.
Się Zgredek nie gniewa ale, tego nie kumamAmbra pisze:Szanowni Koledzy!
Kto może, zwłaszcza z tych bliżej mieszkających, niech będzie uprzejmy przewidzieć pobyt w poniedziałek, bo Mirek sam nie załaduje naszego majątku na TIR-y.
Ambra pisze: - medale zaczynają przybierać odpowiednie kształty ........, dzięki staraniom Izy i Marcina![]()
- dyplomy, tła na tyły akwariów i karty sędziowskie wydrukowane - w oparciu o projekty Wojtka
- rocznik za 2012 r prawie już wyszedł z drukarni - nad czym czuwa Marek !
- materiały do wystawy fotograficznej Michała o Amazonce prawie przygotowane - przy czym biega Bogdan![]()
- hotele zarezerwowane, menu na integrację ustalone jak też wszystkie inne przedsięwzięcia w Poznaniu zrealizowane przez Sławka![]()
.
Nie przejmuj się pierdołami Tomek---jest nas takich więcej(w cieniu zawsze spokojniej)przynenta pisze:Ambra pisze: - medale zaczynają przybierać odpowiednie kształty ........, dzięki staraniom Izy i Marcina![]()
- dyplomy, tła na tyły akwariów i karty sędziowskie wydrukowane - w oparciu o projekty Wojtka
- rocznik za 2012 r prawie już wyszedł z drukarni - nad czym czuwa Marek !
- materiały do wystawy fotograficznej Michała o Amazonce prawie przygotowane - przy czym biega Bogdan![]()
- hotele zarezerwowane, menu na integrację ustalone jak też wszystkie inne przedsięwzięcia w Poznaniu zrealizowane przez Sławka![]()
.
Andrzej ponownie zapomniałeś o kimśNorma czy skleroza
![]()
Proszę uprzejmie.AT pisze:Poproszę o harmonogram Mistrzostw .
jeśli chodzi o poniedziałek 14- go to nie kłopoćcie się - dam sobie radę. Dwa Tiry to do śniadania się załadujestanpiter pisze:Się Zgredek nie gniewa ale, tego nie kumamAmbra pisze:Szanowni Koledzy!
Kto może, zwłaszcza z tych bliżej mieszkających, niech będzie uprzejmy przewidzieć pobyt w poniedziałek, bo Mirek sam nie załaduje naszego majątku na TIR-y., gdzie mamy przewidzieć pobyt w poniedziałek? - u Mirka czy w ???
Chyba że o pakowanie po imprezie chodzi, i tu trzeba zaznaczyć że zostają wszyscy jak leci, (a jak stoi też)
Tu faktycznie zbyt wiele osób się nie zgłosiło, ale bardzo liczę na wsparcie osób z Poznania i blisko mieszkających: Poznań, Inowrocław, Gniezno.mirek pisze: Pamiętajcie jednak o drugim poniedziałku do załadowania tych Tirów na Targach bo w tej okolicy to nie mam znajomości i widlaków.
wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie Tomku_TOM_ pisze:Ja Mirka samego nie zostawię w poniedziałek ... mimo, żem nie z okolic Poznania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości