Mam kartę zgłoszeń w PDF ale to rozszerzenie też jest zablokowane

Tego na żadnej stronie i w regulaminie Mistrzostw nie przeczytacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ta karta zgłoszeniowa ma być przesłana pocztą bo to jest jpg.mirek pisze:KARTA ZGŁOSZEŃ
Jak wszem wiadomo wasz prezes jest "mało ucony komputerowo".jzajonz pisze: Czy ta karta zgłoszeniowa ma być przesłana pocztą bo to jest jpg.
Wolałbym przesłać to mailem więc proszę udostępnić kartę zgłoszeniową w jakimś edytowalnym formacie. (doc?)
Jeżeli w imieniu zamienimy T=R to wszystko będzie na miejscujzajonz pisze:Widzę Tomku że dzięki Tobie jest już karta zgłoszeniowa na FB w wordzie więc jak dla mnie jest OK. Andrzej S także ułatwił sposób zgłaszania ryb poprzez zwykły e-mail więc nie widzę już problemu.
Sorry Romku za to niedopatrzenie. Masz u mnie browara za inicjatywęroh pisze:Jeżeli w imieniu zamienimy T=R to wszystko będzie na miejscujzajonz pisze:Widzę Tomku że dzięki Tobie jest już karta zgłoszeniowa na FB w wordzie więc jak dla mnie jest OK. Andrzej S także ułatwił sposób zgłaszania ryb poprzez zwykły e-mail więc nie widzę już problemu.![]()
Ja też zglaszam akces przesłania tego dokumentu każdemu, kto nie lubi Wojtka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
little.amazon.in.poland@gmail.com
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości