Dziękuję Wszystkim za każdy dzień

Jest za co każdemu z osobna, ale główne podziękowania dla Zgredka, jakby nie On, to bym nawet nie myślała o pojechaniu do Poznania

Ogarnę aparat, pliki i coś dodam z fotek.
Moderatorzy: przynenta, krisaczek
Po pierwsze było mi miło poznać, po drugie szybko zleciał powrót do domu w towarzystwie, po trzecie skończyłem tylko trzy klasy i nick mój piszę przynenta.Alutka pisze:I ja, od ponad godziny w domu. Gdyby nie Przynęta, jeszcze byłabym w drodze. Dziękuję
Zapomniałaś dodać najważniejsze, nie wszystko zostało do końca wypiteIzabelka pisze:Każdy coś pisze więc i ja muszę coś dodać:
nie wszystko zostało postwione......,![]()
nie wszystko zostało zwalone......,![]()
nie wszystko zostało do końca wsadzone.....![]()
A to wielki argument na spotkanie w przyszłym roku przynajmniej w takim samym składzie![]()
Ja również Wszystkim dziękuję za mile spędzony czas.....
Dziękuję Krzysiowi za symparyczną podróż do Poznania, (nie bał się zabrać wilka bez klatki)
Nawet nie chcę się domyślać o czym Iza piszeIzabelka pisze:...
...
Bogdan, idąc tym tokiem rozumowania to należało by powiedzieć: "nie wszystko zostało wywalone"Bogdan pisze:Zapomniałaś dodać najważniejsze, nie wszystko zostało do końca wypiteIzabelka pisze:Każdy coś pisze więc i ja muszę coś dodać:
nie wszystko zostało postwione......,![]()
A to wielki argument na spotkanie w przyszłym roku przynajmniej w takim samym składzie![]()
Ja również Wszystkim dziękuję za mile spędzony czas.....
Dziękuję Krzysiowi za symparyczną podróż do Poznania, (nie bał się zabrać wilka bez klatki)
![]()
![]()
Marcin nie powinien zapominać, że Boguś miał konkretną propozycję, o treści:marcinw pisze: Bogdan, idąc tym tokiem rozumowania to należało by powiedzieć: "nie wszystko zostało wywalone"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości