SFR czy MARLBORO?
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
-
Iwek_22
SFR czy MARLBORO?
Nie jestem do końca przekonany, czy dobrze wybrałem dział, ale zadam to pytanie:
Proszę o podanie różnicy pomiędzy paletkami MARLBORO a SOLID FIRE RED.
Z obserwowanych postów wnioskuję, że kilku Forumowiczów rozróżnia je bezbłędnie, a ja ciągle snuję domysły...
Z góry dziękuję.
Proszę o podanie różnicy pomiędzy paletkami MARLBORO a SOLID FIRE RED.
Z obserwowanych postów wnioskuję, że kilku Forumowiczów rozróżnia je bezbłędnie, a ja ciągle snuję domysły...
Z góry dziękuję.
-
Iwek_22
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Nic specjalnego nie odkryłeś, i tak dobrze, że sąsiad z Zachodu nie zmienia nazwy, co chwilę, czego nie można powiedzieć o Azjatach.krisaga pisze:SZANOWNI MIŁOŚNICY PALETEK
- nie chciałbym wywoływać przysłowiowej "burz w szklance wody" ale czy nie spostrzegliście, że każda kombinacja genetyczna to nowa nazwa, a może nową nazwę dla każdej nowej plamki?
Pozdrowienia
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Dla mnie Solid Fire Red powinne nie mieć białych i niebieskich wzorów, jak mają Marlboro, ale Stendker ma tu lepsze i gorsze dni i często zwykłe Marlboro z mniejszą ilością białych wzorków wciska jako Solid Fire Red, bo te się lepiej sprzedają.
Kto zgadnie, które z tych na fotce to kupione u Stendkera Solid Fire Red, a które to krajowe Marlboro ?
Kto zgadnie, które z tych na fotce to kupione u Stendkera Solid Fire Red, a które to krajowe Marlboro ?
- Załączniki
-
- SFRiMARLBORO.JPG (48.03 KiB) Przejrzano 6279 razy
I tu pełna zgoda. Solid red fajer czy nie fajer powinna być cala czerwona. Kiedyś był taki wzorzec- czerwona ryba z czarnymi płetwami. A teraz to już tak się porobiło ze mnie to już nie interesuje, niech je sobie nazywają dowolnie._TOM_ pisze:Dla mnie Solid Fire Red powinne nie mieć białych i niebieskich wzorów,
J-23