Giełda w łodzi
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Piotr Wojcieszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Koszalin
Giełda w łodzi
Witam.Czy giełda w łodzi jest tylko dla firm?Bo bede przejazdem i jest to jedyna mozliwość kiedy moge je kupic-bo wiem ze ceny sa konkurencyjne-a jak mam w sklepie dać z 80zł za jedna to bym stadko budował przez rok czasu.A chciałbym zacząć od małych palet,uczyć sie itd.A ceny mnie przerażają...
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Re: Giełda w łodzi
Nie, większy wybór masz na hodowli.Piotr84 pisze:Witam.Czy giełda w łodzi jest tylko dla firm?.
Witam
Pozdrawiam
a ty myślisz że na hodowli dobrą sztukę kupisz za 10zł, chłopie paleta kosztuje i wtedy masz pewność, że będzie w przyszłości piękną rybą(oczywiście jak nie popełnisz błędów w hodowli dalszej). Myślę za jak kupuje się na giełdzie ryby od porządnych hodowców to wcale to nie 7 sort, tylko trzeba pojechać tam wcześnie a nie na zakończenie bo wiadomo im wcześniej to lepszy wybór.dać z 80zł za jedna to bym stadko budował przez rok czasu.A chciałbym zacząć od małych palet,uczyć się itd.A ceny mnie przerażają...
Pozdrawiam
- buldozer1978
- senior
- Imie i Nazwisko: Mariusz Nawara
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Strawczyn
-
- Imie i Nazwisko: Paweł Wrzesiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łódź
-
- junior
- Imie i Nazwisko: marcin
- Miejsce zamieszkania/miasto/: zgierz
Czy coś sie zmieniło przez te 12 lat? 
Nigdy nie byłem na giełdzie na ulicy Równej, a zamierzam się wybrać, czy dla ludzi z poza branży też jest wstęp? Bo na ich stronie jest info:
"Wejście na teren giełdy tylko dla osób z działalnoscią Zoologiczno-Wędkarską"

Nigdy nie byłem na giełdzie na ulicy Równej, a zamierzam się wybrać, czy dla ludzi z poza branży też jest wstęp? Bo na ich stronie jest info:
"Wejście na teren giełdy tylko dla osób z działalnoscią Zoologiczno-Wędkarską"
- PawelM
- senior
- Imie i Nazwisko: Paweł Maniecki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Zduńska Wola
bo tam zaopatruja się sklepy zoologiczne z całej okolicy - ale spokojnie możesz wbić - chyba 12 ziko kosztuje wjazd
tylko kupować trzeba z reguły w ilościach hurtowych - niewiele kupisz w detalu
giełda jest w czwartek - wstęp chyba od 13 i watro tam być chwilę po 13 bo o 15 możesz już mieć niewielki wybór
tylko kupować trzeba z reguły w ilościach hurtowych - niewiele kupisz w detalu
giełda jest w czwartek - wstęp chyba od 13 i watro tam być chwilę po 13 bo o 15 możesz już mieć niewielki wybór