Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
No i dzwoniłem przed chwila faktycznie trzeba wziąć 10 szt .Basiu a wiesz może jakie ma odmiany ???gajowa pisze:Z tego co sie orientuję, to 10 szt to minimum, żeby kupić ryby na hodowli. Ryby od pana Józka są calkiem niezłe i moim zdaniem warto je kupić.
Był malo rozmownydylus pisze:No i dzwoniłem przed chwila faktycznie trzeba wziąć 10 szt .Basiu a wiesz może jakie ma odmiany ???gajowa pisze:Z tego co sie orientuję, to 10 szt to minimum, żeby kupić ryby na hodowli. Ryby od pana Józka są calkiem niezłe i moim zdaniem warto je kupić.
Miał kiedyś.Teraz nie ma,z tego co wiem,ma mało czasu.Zbyt dużo poświęca go hodowli,w której rozmnaża nie tylko dyski.Gurami ,pielęgnice,"ramirezki"niebieskie,skalary albinosy,żółtaczki indyjskie,piranie naterrera itp.To jego druga część hobby,która sprawia że doba jest zbyt krótka żeby utworzyć swoją stronę internetową.dylus pisze:Nie ma strony rozmawiałem z panem Mordarskim i niestety nie ma .
W google wpisz hurtownia ryb akwariowych pirania Częstochowakeniak pisze:Witam wszystkich czy mógł by ktoś podać namiar na tego hodowcę to jest numer telefoniczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości