Czynnosc trzeba powtazac bo po jakims czasie odrastaja, nawet nie zaowazysz, dzieje sie to z dnia na dzien, kiedy skorupe zrzuci, juz ma nowe gotowe do walki nazedzie zeznicze.

Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
Złap tego raka i .... oddaj do sklepu, lub komuś innemunobleKoziol pisze:ZapomnialemZlap tego raka i mu obetnij kciuki,
Tak to tez jest pomyslstanpiter pisze:Złap tego raka i .... oddaj do sklepu, lub komuś innemunobleKoziol pisze:ZapomnialemZlap tego raka i mu obetnij kciuki,
Może on podobał się żonie ale w garnku a nie w akwa, tylko ktoś to opacznie zrozumiałnobleKoziol pisze: Pamietam ze bylo juz cos o rakach, zonie sie podobaja.![]()
heh nie no 450 a w zasadzie to jakieś 380-390 odejmując ozdoby_TOM_ pisze:a ten baniak ma 1000 litrów ze chcesz ryb dodawać ciągle ???
Tak wiem, że on robi największe i najwięcej, ale jest bardzo spokojny i palety się go nie boją, a poza tym to mojej żony ulubienicaMarek81 pisze:Adam po co pasiesz tego gibola ?
Mało masz gówien ?
To co masz dennego w zupełności wystarczy.
Proszę Cię nie zaśmiecaj baniaka wielkimi dennymi rybami, wiem wiem to rzecz gustu.
Ale ja bym wpuścił coś małego w toń, a nie tylko zadymiarze.
Wielkie denne ryby płoszą nasze palecie w czasie snu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość