Nawet nie pytam ,kogo nazywasz oszustem ,pewnie nie mnie to tyczy ,ale niech tam odpowiem na te głupoty .Tristan pisze:Pewnych rzeczy nie można taić. Ja nie chcę bym był posądzany o to że rekamuje (zachwalając) oszustów.
Tak toleruje Robercie te Twoje wypowiedzi ,a ślędze je na klku forach,i zastanawiam się skąd Ty pochodzisz z kosmosu ?-tak to by okrślił mu ulubieniec Wojewódzki.
Ja napisze inaczej ,ciagle czytam o Twoich wycieczkach ,super parach ,certyfikatach ,super hiper wszystko ,tylko mam dość czytania bajek .
Juz kiedyś pisłem o tym ,ale napiszę jeszcze raz ,kim Ty właściwie jesteś ,wielkim hodowca ,znawca paletek ,a moze importerem ?.
Chwalisz się za każdym razem ,że to lub tamto itp.
Pochwal sie może w końcu swoja wiedza ,dorobkiem i pokaż cokolwiek istotnego ze swojej hodowli .
Walisz inwektywy ,rzucasz puste hasła i wprowadzasz zamieszanie .
Ryby sciągam bezpośrednio od ponad 1,5 roku ,mam do czynienia z dużymi ,znanymi farmami na świecie ,ba mało tego rozmnażam te ryby ,wychowałem juz 2 pokolenia Thai brownów ,i pierwsze Red snake skina ,moge cos na ten temat powiedzieć .
Po prostu mam w tym praktykę .
Powołujesz się na jakieś listy ,komentarze i inne bajki zasłyszane lub wymyślone przez samego siebie ,a w rzeczywistości mało wiesz na ten temat.
Sprzedaje te ryby rosną ,rozmnarzają się i nie ma problemu ,ba Tajlandczycy piszą zaraz po transporcie podaj tetracykline aby ryby nie dostały grzybni .
Ja się niesłucham mam wypracowana swoją metodę na kwarantannę.podnosze temp.i podmieniam im codziennie przez pierwsze dwa tygodnie 20% wody .
Jedyna chemia jaką stosuje to AQUA SAFE firmy Tera to wszystko .
Jedyna moja reakcja dla takich komntarzy jest taka .
Pisz z praktyki ,dziel sie rzeczywistościa ,nie powtarzaj głupot i nie twórz mitów .
Skończyłem .
Jeżeli ktokolwiek z adminów uważa ,że ton mojej wypowiedzi jest zbyt ostry ,niech wykasuje moją odpowiedz.
Pozdrawiam DARIUSZ z CHEŁMA