Smutno jakoś
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- grabik2000
- nowicjusz
- Kontaktowanie:
Smutno jakoś
Witam wszystkich...
Jakoś tydzień temu dopuściłem do swojej chudoby nowe okazy... Poprzedni skład był jakiś taki weselszy i bardziej normalny. Odkąd wpuściłem 4 nowych lokatorów to się jakoś tak dziwnie porobiło... Jakieś takie płochliwe to bractwo i mało "ruchawe"... Kiedy w grę wchodzi wyżerka wszystko się ożywia i nabiera rumieńców, a w przerwach między posiłkami wieje nudą, tylko czasem któraś szybciej oddycha... W chwili obecnej w moich 375L znajduje sie 12 paletek z czego 4 są takiej średniej wielkości, a pozostałe to maluchy...
Jakoś tydzień temu dopuściłem do swojej chudoby nowe okazy... Poprzedni skład był jakiś taki weselszy i bardziej normalny. Odkąd wpuściłem 4 nowych lokatorów to się jakoś tak dziwnie porobiło... Jakieś takie płochliwe to bractwo i mało "ruchawe"... Kiedy w grę wchodzi wyżerka wszystko się ożywia i nabiera rumieńców, a w przerwach między posiłkami wieje nudą, tylko czasem któraś szybciej oddycha... W chwili obecnej w moich 375L znajduje sie 12 paletek z czego 4 są takiej średniej wielkości, a pozostałe to maluchy...
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Re: Smutno jakoś
A to co wpuściłeś zdrowe to było? nie widziałem małych paletek "mało ruchawych" zawsze czegoś to szukają, to popychają się zawsze coś się dzieje, zawsze jest jakiś ruch, chyba że tych większych tak się boją że siedzą po kątach. Obserwuj to moja rada.grabik2000 pisze:Witam wszystkich...
Jakoś tydzień temu dopuściłem do swojej chudoby nowe okazy... Poprzedni skład był jakiś taki weselszy i bardziej normalny. Odkąd wpuściłem 4 nowych lokatorów to się jakoś tak dziwnie porobiło... Jakieś takie płochliwe to bractwo i mało "ruchawe.......
12 paletek z czego 4 są takiej średniej wielkości, a pozostałe to maluchy...
- grabik2000
- nowicjusz
- Kontaktowanie: