Moje Akwa..
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
Moje Akwa..
To moje akwarium.. wreszcie mam zdjęcia.. fakt, źe są zrobione aparatem z komórki, ale mogę je wkońcu wam pokazać.. wiem. źe nie ma się czym chwalić i dlatego proszę o kaźdą opinie.. i mam pytanie..
- Załączniki
-
- jaka to odmiana?
- 17-11-06_0856-be.jpg (86.91 KiB) Przejrzano 6531 razy
-
- 19-03-07_1938-be.jpg (97.38 KiB) Przejrzano 6531 razy
-
- 11-11-06_1825-be.jpg (116.95 KiB) Przejrzano 6531 razy
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
To zacznij się martwić..............Chyba że kupiłeś ikrę.mam je około 4 miesięcy..
Na tle grzałki wyglądają na 2-3miesięczną młodzież, skoro u Ciebie sa 4miesiące, a kupiłeś pewnie takie jak są, tzn. że nie rosną. Ryba w tym wieku(zakładam że kupiłeś 3miesięczne + 4 u Ciebie) powinna zasłonić nie tylko grzałkę , ale i filtr

- Jeki
- entuzjasta
Przyjrzyj się dokładnie drugiemu zdjęciu od góry, ryba na pierwszym planie, zdjęcie 19-03-07_1938-be.jpg.czyli świerze, z przed paru dni
Jeżeli ona rośnie, to ja idę po kostium i zostanę św. Mikołajem.
Nie gniewaj się za te słowa , ale sam prosiłeś o szczerość, a my jesteśmy klubem MIŁOŚNIKÓW i nie mogłem nie skrytykować stanu do jakiego doprowadzono te ryby.
Jeżeli ona rośnie, to ja idę po kostium i zostanę św. Mikołajem.
Nie gniewaj się za te słowa , ale sam prosiłeś o szczerość, a my jesteśmy klubem MIŁOŚNIKÓW i nie mogłem nie skrytykować stanu do jakiego doprowadzono te ryby.
- Jeki
- entuzjasta
I tak trzymajMariusz86 pisze:ok.. rozumiem.. nie gniewam sie.. jestem początkującym wkońcu.. i tamte były moim pierwszymi rybami.. duźo mi jeszcze brakuje wiedzy.. dziekuję za szczere słowa.. czas się wziąść za siebie i za ryby..

Każdy kiedyś zaczynał i różnie to było................
Jak czegoś nie będziesz wiedział, to pytaj smiało, po to tu jesteśmy.