Baniak na wodę-gdzie kupić
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- GościaK
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
heeh autobusem z baniakami to by była jazda, znalazłem już na allegro, podaję link jeśli komuś bedzie potrzebny to się przyda bo myslę że warto ma atest ipt. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80815774 Pozdrawiam
- kubamajer
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Kuba Majerczyk
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich serdecznie!
Przy okazji mojego pierwszego postu tutaj, chcę zapytać o to, czy ktoś z Was może wie, gdzie w Warszawie można kupić beczkę plastykową, produkcji Boryszew SA? Wymysliłem, że to jest to, czego potrzebuję do przygotowywania wody do podmian
. Na razie sprawdziłem hipermarkety budowlano ogrodnicze i sklep ogrodniczy w mojej okolicy, ale nie znalazłem wariantu 45L(produkują taki).
Na stronie producenta nie ma informacji o dystrybutorach i w ogóle wyGooglać też niewiele można. A z takiej beczki spory pożytek..
Bardzo proszę o informację, jeśli ktoś może pomóc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kuba
Przy okazji mojego pierwszego postu tutaj, chcę zapytać o to, czy ktoś z Was może wie, gdzie w Warszawie można kupić beczkę plastykową, produkcji Boryszew SA? Wymysliłem, że to jest to, czego potrzebuję do przygotowywania wody do podmian

Na stronie producenta nie ma informacji o dystrybutorach i w ogóle wyGooglać też niewiele można. A z takiej beczki spory pożytek..
Bardzo proszę o informację, jeśli ktoś może pomóc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kuba