tu chyba chodzi o uzbrojony beton bo prezes od sakramentalnego TAK stracił licencję na wszystkie BronieUśmiech Prezesa odciśnięty w betonie uzbrojony po zęby

Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
kafarski pisze:dziękuję wszystkim za zaangażowanie, szczególnie dla Rafała za zestawienie zdjęć. przy odrobinie smykałki detektywistycznej można dojść do dokładnej daty zrobienia zdjęcia - co do sekundy
A musi to być ochotka ? Nie jedzą z ręki płatków ? U mnie jedzą wszystko z ręki ...kafarski pisze: (coś nie mogę się przemóc żeby wziąc żywe ochotki do ręki).
cześć birdas. no niestety zdjęcia o ochotką nie będzie -brzydzę się tych wijących robali i już. zdjęcie jedzących wszystko ryb już było, nawet dwa.birdas pisze:A musi to być ochotka ? Nie jedzą z ręki płatków ? U mnie jedzą wszystko z ręki ...kafarski pisze: (coś nie mogę się przemóc żeby wziąc żywe ochotki do ręki).
Przeczytałem cały wątek i mam wrażenie, że też trafiłbym w tę szufladkę co kafarski. Będzie to zdjęcie akwa ze wszystkimi rybkami i to z jedzącymi z ręki ?
Pewnie tak jakbyś napisał że robiąc kilka zdjęć tak spłoszyłeś ryby że ich nie widać ale Twoje nie są płochliwe bo masz przecież inną fotkę .Przeczytałem cały wątek i mam wrażenie, że też trafiłbym w tę szufladkę co kafarski.
O zaszuflatkowaniu mnie z Kafarskim myślałem w kategoriach akwarium roślinnego + paletki. Może jeszcze nie holednderskiego ale po mału w tym kierunku.cocoloco pisze: Pewnie tak jakbyś napisał że robiąc kilka zdjęć tak spłoszyłeś ryby że ich nie widać ale Twoje nie są płochliwe bo masz przecież inną fotkę .
-tam gdzie byłeś ,czyli www.fotosik.pl ? oprócz trzech zdjęć mojego akwarium które już wszyscy widzieli w tym temacie jest jeszcze tylko jedno z innym oświetleniem ale identyczne jak te z doniczką. reszta fotek jest z wystawy - nie ma tam mojego akwarium. nie manipuluję nimicocoloco pisze:Fakt byłem na tam gdzie posłał mnie Kafarski - widzę zupełnie inny zbiornik i widzę ryby . Teraz mnie zastanawia czy fotka z pięknymi roślinkami to dla tych co CO2 muszą używać a pozostałe dla tych co chcą ryby zobaczyć .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość