Podroby z królika
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- krzyś
- junior
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gawryłowicz
Podroby z królika
Co myślicie o wykorzystaniu do robienia mix-ów serducha ,wątroby ewentualnie mięsa bardzo chudego z króliczej??
Prawdopodobnie królicze mięso jest jednym ze zdrowszych, często lekarze przypisują je dzieciom które, mają dietę bezgluteinową??
Prawdopodobnie królicze mięso jest jednym ze zdrowszych, często lekarze przypisują je dzieciom które, mają dietę bezgluteinową??
- krzyś
- junior
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gawryłowicz
Basiu, a czy poza brudną wodą są jakieś jeszcze skutki uboczne przy podawaniu jej, pod warunkiem że wiadomo z jakiego źródła pochodzi ??
A, a przy okazji co sądzisz o mięsie ryb morskich np. Sola, Mietaj, Panga, Dorsz czy poczciwy Łosoś?? czy można je dodawać do mix-u z serducha, czy lepiej podawać jako samodzielny dodatek?
A, a przy okazji co sądzisz o mięsie ryb morskich np. Sola, Mietaj, Panga, Dorsz czy poczciwy Łosoś?? czy można je dodawać do mix-u z serducha, czy lepiej podawać jako samodzielny dodatek?
- snip
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Kamil Witkowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kutno
- Kontaktowanie:
Tak czytam wasze forum od dłuższego czasu i sam miałem zadać pytanie dotyczące właśnie mięsa z królika. Tak się składa że na działce z tatą hodujemy króliki i zgadzam się z Krzysiem że jest mięsem jednym ze zdrowszych tym bardziej że uwielbiają je małe dzieci. Tylko ja chciałem zrobić mixa opartego głównie na mięsie z królika , mianowicie :
Chude mięso z królika + Dallio Plus + Grana Discus + Vibovit waniliowy i odrobina groszku zielonego
Pozdrawiam
Kamil
Chude mięso z królika + Dallio Plus + Grana Discus + Vibovit waniliowy i odrobina groszku zielonego
Pozdrawiam
Kamil
- kolejarz65
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Adam Świeżak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Sosnowiec