serca wołowe
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
serca wołowe
moje pytanie dotyczy serc wołowych dlaczego to właśnie one anie np. serca wieprzowe lub indycze co jest takiego w tych sercach co stawia je na pierwszym miejscu proszę o odpowidż tylko proszę aby nie pisano do mnie teksty typu wysil się kolego i przeczytaj coś tam coś tam lub ja w moim referacie z 2005r. opisywałem to zagadnienie bo w końcu forum to forum dyskusyjne anie encyklopedyczna baza danych
-
- junior
- Posty: 51
- Rejestracja: 17 gru 2008, 23:16
- Imie i Nazwisko: marcin chmielecki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Chełmno
- Lokalizacja: chełmno
- GACUŚ
- junior
- Posty: 32
- Rejestracja: 30 lis 2008, 21:37
- Imie i Nazwisko: Wiesław Gac
- Miejsce zamieszkania/miasto/: BYDGOSZCZ
- Lokalizacja: BYDGOSZCZ
Re: serca wołowe
Serce wieprzowe dlatego się nie nadaje bo jest po prostu zbyt tłuste , wołowe oraz indycze ma znacznie mniejszą zawartość tłuszczu przez co jest łatwiej przyswajalne .wojak_1 pisze:moje pytanie dotyczy serc wołowych dlaczego to właśnie one anie np. serca wieprzowe lub indycze ...
Pozdrawiam
Wiesiek
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość