Akwarium na żywo
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Akwarium na żywo
Witam
Uruchomiłem testowo podgląd mojego akwarium tarliskowego
na żywo przez kamerke internetową.
Zapraszam do ogladania.
kliknij tu by zobaczyc :AKWARIUM NA ŻYWO
20-09 21.00 wyłaczone
zaznaczam,że jest to wersja testowa i niezawsze pewnie bedzie wszystko działać.
Nie mam też mozliwości wyświetlać obrazu non-stop.
narazie młode rozpłyneły się siadają na rodziców, a że są malutkie to i tak niewiele widać. Zapraszam później jak juz będą widoczne
Uruchomiłem testowo podgląd mojego akwarium tarliskowego
na żywo przez kamerke internetową.
Zapraszam do ogladania.
kliknij tu by zobaczyc :AKWARIUM NA ŻYWO
20-09 21.00 wyłaczone
zaznaczam,że jest to wersja testowa i niezawsze pewnie bedzie wszystko działać.
Nie mam też mozliwości wyświetlać obrazu non-stop.
narazie młode rozpłyneły się siadają na rodziców, a że są malutkie to i tak niewiele widać. Zapraszam później jak juz będą widoczne
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2006, 20:03 przez banerman, łącznie zmieniany 7 razy.
Jak jest ktoś, kto opiekuje się akwarium to przynajmniej podstawowe czynności możemy mu zlecić (wymiana wody, podniesienie temperatury, itp.) A dobry drink za zdrowie rybek, też może zdziałać cudastanpiter pisze: Jak jestem poza domem to wolę nie oglądać swojego akwa, bo co można zrobić będąc gdzieś daleko z własnym zbiornikiem jak coś pada? jedyne co przychodzi mi do głowy to "Tyskie ponad wszystkie" i jazda.

- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Ponieważ nie zawsze mogę nadawać i musze ręcznie zmieniać adresy, przepraszam jeśli ktos trafi, że nie działa.
Będę się starał w pierwszym poście umieszczać informację kiedy działa a kiedy nie.
Na stronie oprócz obrazu z kamery jest też okienko czat, gdzie każdy może sie zalogować i na żywo wymieniać opinie i komentarze.
Będę się starał w pierwszym poście umieszczać informację kiedy działa a kiedy nie.
Na stronie oprócz obrazu z kamery jest też okienko czat, gdzie każdy może sie zalogować i na żywo wymieniać opinie i komentarze.