Młode po raz 3-ci
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Karmienie takiej gromadki i codzienne podmiany wody, to spore zajęcie, ale ile radości i satysfakcji 
Jedzą już wszystko: mieso, płatki, granulat , więc chyba są gotowe do samodzielności.

Jedzą już wszystko: mieso, płatki, granulat , więc chyba są gotowe do samodzielności.
- Załączniki
-
- mlode_05_06_7.jpg (39.44 KiB) Przejrzano 5698 razy
-
- mlode_05_06_6.jpg (32.02 KiB) Przejrzano 5698 razy
-
- mlode_05_06_5.jpg (32.63 KiB) Przejrzano 5698 razy
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Rodzice jak to rodzice , nie lubią być samotni, więc znów wzięli sie do roboty.
Zdjęcia nie oddają wszystkich tych chwil, więc zapraszam do mojego postu z linkiem do kamerki na żywo
http://klub-pkmd.pl/index.php?name=PNph ... 7020#17020
Zdjęcia nie oddają wszystkich tych chwil, więc zapraszam do mojego postu z linkiem do kamerki na żywo
http://klub-pkmd.pl/index.php?name=PNph ... 7020#17020
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Dzisiaj pożegnałem moje najukochańsze rybki, parkę SnakeSkin, które wychowałem od malutkich 4 cm do dorosłości i macierzyństwa.
Uwierzcie mi, że to naprawde boli.
Jedynym pocieszeniem było to ,że osobiście dostarczyłem je do nowego miejsca i właściciela oraz uczestniczyłem w zaadoptowaniu ich do nowego domu.
Wiem, że trafiły w dobre ręce i jeszcze będzie z nich pociecha.
Jednego jestem pewien, że gdybym nie musiał, nigdy bym tego nie zrobił.
Na tym kończe moją przygodę z rozmnażaniem dyskowców i tym smamym kończe ten temat.
Powodzenia moim Snake'om i ich nowemu właścicielowi oraz wszystkim dyskomaniakom.
Uwierzcie mi, że to naprawde boli.
Jedynym pocieszeniem było to ,że osobiście dostarczyłem je do nowego miejsca i właściciela oraz uczestniczyłem w zaadoptowaniu ich do nowego domu.
Wiem, że trafiły w dobre ręce i jeszcze będzie z nich pociecha.
Jednego jestem pewien, że gdybym nie musiał, nigdy bym tego nie zrobił.
Na tym kończe moją przygodę z rozmnażaniem dyskowców i tym smamym kończe ten temat.
Powodzenia moim Snake'om i ich nowemu właścicielowi oraz wszystkim dyskomaniakom.
- Załączniki
-
- snake_mlode3.jpg (45.53 KiB) Przejrzano 5598 razy