Artemia...
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
-
- nowicjusz
- Kontaktowanie:
-
- senior
birdas pisze:Ale wypowiedzi o hodowlach już Ci nie przeszkadzają ?tomaszekz pisze: to jest wątek dotyczącey artemi i ja się wypowiedziałemna temat - polecam Tropical!Piotr widocznie też miał jakiś powód aby zwrócić Ci uwagę.Dostosowałam się z pokorą do uwagi Hypno! Jeżeli Ty czujesz potrzebe dyskusji na ten temat otwóż nowy wątek w odpowiednim dziale, a może lepiej będzie jak zarejestrujesz się na forum polonistycznym!!!
Może i z pokorą wziąłeś to do siebie ale dalej piszesz z błędami. Ostatnio było na ten temat - jakieś przeglądarki (może firefox) mają sprawdzanie pisowni może warto zacząć używać ?
cha ...

p.s.
dysortograf raczj będzi miał problemy na Waszym forum:) a co dopiero taki człowiek będzie miał jak te przeglądarki ruszą!
Ja ze swojej strony kończe temat i najmocniej przepraszam za swoje kardynalne błędy! będę się starał jak najmniej pisac na forum aby nie draznić oczu

pozdrawiam
Tomek Zaremba
osobiscie wolę ryby kupić od hodowcy.wiadomo co się kupuje.kiedyś kupiłem mieczyki z importu i wszystkie padły.nawet ichtiolodzy z art w olsztynie nie mogli nic zrobić.w czoraj byłem na giełdzie w łodzi i kupiłem 3 malborasy i 2 czerwone turkusy od hodowcy.parę złoty drożej od importu ale wiedziałem co kupuję.bez kombinacji alpejskich mogłem ryby wpuścić do akwarium.parametry wody o dziwo takie same momo 300km różnicy.także polecam tylko polskich hodowców.
pozdrowienia z warmii i mazur
pozdrowienia z warmii i mazur
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Za pozdrowienia dziękuję w imieniu innych. Witamy na forum, z konsekwencją maniaka przypominam o stosowaniu zasad języka polskiego w pisowni na forum... proszę o stosowanie ich.
Z odmianami nazwijmy to wprost nie będącymi atrakcyjnymi nowościami OK, ale nie wszystkie odmiany kupisz, przynajmniej na razie, od lokalnych hodowców i tu jest problem.
Panowie oddalamy się od tematu, nie chcę tu kolejnej sprzeczki nt. importu i handlowania.
Z odmianami nazwijmy to wprost nie będącymi atrakcyjnymi nowościami OK, ale nie wszystkie odmiany kupisz, przynajmniej na razie, od lokalnych hodowców i tu jest problem.
Panowie oddalamy się od tematu, nie chcę tu kolejnej sprzeczki nt. importu i handlowania.
Witam
Jestem za tym aby jednak pisząc używać języka polskiego zgodnego z zasadami ortografii i gramatyki polskiej a nie innej.
A z doświadczenia wiem co mówię, bo znajomość tych zasad u dzisiejszej młodzieży jest bardzo niska.
Natomiast co do dyslekcji i dysortografii - to można leczyć,tylko trzeba trochę chęci ( a nie traktować tego jako zwolnienia z matury):lol:
Pozdrawiam
Jestem za tym aby jednak pisząc używać języka polskiego zgodnego z zasadami ortografii i gramatyki polskiej a nie innej.
A z doświadczenia wiem co mówię, bo znajomość tych zasad u dzisiejszej młodzieży jest bardzo niska.
Natomiast co do dyslekcji i dysortografii - to można leczyć,tylko trzeba trochę chęci ( a nie traktować tego jako zwolnienia z matury):lol:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 lut 2007, 14:39 przez criment76, łącznie zmieniany 1 raz.