Te tygodniami czekały aż się zwolni jakiś tarliskowy zbiornik bo inne parki miały priorytet
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Z Albino lipa pomimo niezliczonych prób. Młode po kilku dniach padają z głodu więc jedyne co mi pozostaje to podrzucenie do innej pary. Jakoś to muszę zgrać ale dopiero jak wrócę z nart.ZygmuntW pisze:A co z albino.
Przemku jak Janusz pisze że wykonał wiele prób to znaczy że próbował wszystkich możliwych sposobów jakie mu przyszły do głowy, a sztuczne podrztymanie znajduje sie na począktu tej listy sposobów. poprostu jeszcze nie znalazł patentu na albino ale myślę że jak mu się nie znudzi to wreszcie mu się uda bo skubaniec ma dużo wolnego czasujzajonz pisze:Z Albino lipa pomimo niezliczonych prób.ZygmuntW pisze:A co z albino.
Wiem i zapewne znowu chciałbyś mi wybrać najładniejsze.Czapa pisze:Janek ustaw się w kolejce.Ja na te młode czekam zaraz już prawie rok.
Janusz wierzę w twoją cierpliwość i doświadczenie, dalej czekam pokornie na młody ryby z twojej hodowli.jzajonz pisze:Ja też podchodzę do importu ze szczególną uwagą. Pomimo pewnych porażek myślę że kiedyś znowu sobie coś zamówię bo jak inaczej dojść do ciekawszych odmian.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości