Wklej im i po kłopocie

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Obserwacja jest utrudniona bo jest to na bocznej szybie, od zewnątrz się nie da, a przez przednią szybę niewiele widać._TOM_ pisze: Pokładełka podobne, ale leci z nich co innego, więc obserwować musisz dalej, aż zobaczysz co trzeba.
Rybki mają prawie 15 miesięcyRybki masz młode, stąd może to być para, a nie 2 panienki, a larw mimo to nie będzie w ogólnym.
Wtedy już nie będę miał takich mozliwości. Teraz była ostatnia szansa.Z czasem jednak jeśli samiec mato będą i larwy. Wtedy dopiero daj je do tarliskowego.
Tak robiłem. Jedną capnałem na 100% właściwą, a drugą nie wiem ... niby żona mówi, że druga też jest ta co powinna ale mam wątpliwości biorąc pod uwagę brak postępów w tarliskowym i jakieś takie ganiania się czego nie było w akwa ogólnym. W ogólnym pływają razem, a w tarliskowym się ganiały i tłukły.Najlepiej zaraz po tym jak będą miały ikrę je przekładaj, niech ikra se zostanie w ogólnym, przynajmniej nie pomylisz ryb
przy odławianiu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość