0,5% - 100mlkrisaczek pisze:Metronidazol w płynie 5% - 100ml
Gdzie kupić?
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Nigdy nie kieruję się złośliwośćią czy chęcią wytknięcia komuś błędów, daleki jestem od tego typu zachowań. Szczerze pisząc długo się zastanawiałem czy napisać o tym 0,5%, gdyż właśnie mogłoby to być odebrane dokładnie jako złośliwość. Ale widzę że jesteś osobą wyrozumiałą.
Pozdrawiam Tomasz Dzierwa.
Pozdrawiam Tomasz Dzierwa.
- kubamajer
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Kuba Majerczyk
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
- Kontaktowanie:
Cześć, no nie wszędzie jest takie proste zakupienie czystego metro na receptę.
Mam pytanie, czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z produktami z "Rocky Mountain Discus" z USA? Oferują różne rzeczy, w tym czyste metro(drożej niż cena podana przez Krisaczka, ale prosić się nie trzeba
). Ja wysłałem im właśnie zapytanie ile sobie policzą za przesyłkę do Polski kilku opakowań swoich specyfików. Jeśli wyjdzie sensowna cena, to wziąłbym na próbę pokarm - pałeczki z metronidazolem i coś tam jeszcze, może pałeczki na nicienie
. Dla zaintersowanych podaję link Rocky Mountain
W razie czego można zamówić w kilka osób - przesyłka wyjdzie taniej, ale to już jak odpowiedzą i będzie z grubsza wiadomo jak i za ile wysyłają.
pozdr
Mam pytanie, czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z produktami z "Rocky Mountain Discus" z USA? Oferują różne rzeczy, w tym czyste metro(drożej niż cena podana przez Krisaczka, ale prosić się nie trzeba

W razie czego można zamówić w kilka osób - przesyłka wyjdzie taniej, ale to już jak odpowiedzą i będzie z grubsza wiadomo jak i za ile wysyłają.
pozdr
- krisaczek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Kluczka
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
Z pewnością jest to prawdą, gdyż zarówno lekarz wystawiajacy receptę, jak i właściciele apteki muszą wykazać się odrobiną wyrozumiałości. Warto jednak wiedzieć,że jest taka możliwość.Cześć, no nie wszędzie jest takie proste zakupienie czystego metro na receptę.
W przypadku czystego metronidazolu, problem jest w tym, że służy on do produkcji lekarstw. Dlatego apteki nie sprzedają go przeciętnemu klientowi. Zazwyczaj!
pozdrawiam