Iwek_22 pisze:
Marcin. mam prośbę: jak kiedyś będę potrzebował jakiejś porady (a pewnie tak będzie), bądź łaskaw nie udzielaj mi jej...
Ok ... wynotowałem to sobie.
Czy Ty nie widzisz w jakiej sytuacji jest chłopak, on panicznie potrzebuje pomocy, a Ty ciągle czepiasz się, a to słownictwa, a to uzupełnionego profilu...
Niczego się nie czepiam. O prośbach uzupełnienia profilu i pisowni nie pisałem już ponad tydzień i raczej nie zamierzam dopóki nie będzie wypracowane ostateczne zdanie w tej sprawie.
Stwierdziłem, że nie rozmawiam z nieznajomymi i tyle. Zaraz dodam sobie to do sygnaturki w profilu żeby było jasne.
Może w między czasie zadziała discus.org.pl i wogóle przestanie mnie to interesować.
Czy już zgłosiłeś obiecaną rezygnację z funkcji Moreratora?
Tak - 23 marca o -1:46 w nocy
Co do poruszonego problemu to brak szczegółów aby sensownie pomóc lub włączyć sie do tematu. Nawet porządnych parametrów wody nie ma. Ospa, 36 stopni w akwa i brak postępu to w zasadzie się wyklucza. Czarne paletki to nie objaw ospy. Żadnych szczegółow na temat podmian wody. Po prostu NIC. Doradzacie użycie chemii kiedy wogóle nie wiadomo co rybom dolega.