Ostatnia fotka z poprzedniego postu i te dwie przedstawiają co innego, ale w tej samej kupie.
Leczenie Moneolem
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
-
lara
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Ilona Tylkowska
- Kontaktowanie:
co do tej bialej kupy,gdzies czytajac na forum natknelam sie ze tez takie zjawisko wystapilo po leczeniu Moneol. Niezapominajmy ze Meneol zabija tasiemca, a z drogiej strony to moze byc rodzaj skutku ubocznego. Jednakze to tylko moja teoria i domniemanie. Ze zdjec ja osobiscie duzo wywnioskowac nie moge, moze jednak sie ktos znajdzie, kto cos tam rozpozna. Mysle ze powinnienes teraz odczekac, i zapewnic rybka nadal optymalne warunki. Moim zdaniem bedzie dobrze , i niema powodu do niepokoju. Ale moze ktos ma inne zdanie? Powodzenia
- mkozubski
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Maciej Kozubski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Chorzów
- Kontaktowanie:
jak dla mnie kup leviamisol profilaktyczne odrobaczenie i jeden ewentualny powód bedziesz miał z głowy
przy okazji podaje jeden ze skutków ubocznych jaki zaobserwowałem u siebie po stosowaniu meneolu:
- wysypało mi niektóre pigeony i marlboro ;(
Kuracja przy użyciu dawki 1ml-15Lwody
pH 6,5
przewodnosc 200uS
temperatura 30C
pozdrawiam
przy okazji podaje jeden ze skutków ubocznych jaki zaobserwowałem u siebie po stosowaniu meneolu:
- wysypało mi niektóre pigeony i marlboro ;(
Kuracja przy użyciu dawki 1ml-15Lwody
pH 6,5
przewodnosc 200uS
temperatura 30C
pozdrawiam