Witam
Chciałem się dowiedzieć od tych którzy mieszkają na Warmii. Gdzie bym mógł zanieść próbki do badań na obecności pasożytów. Niestety mieszkam w takiej duże, że jak poszedłem do weterynarza. Z początku spytałem się go o badani jak mu powiedziałem jakich zwierząt to dziwnie na mnie spojrzał hehe. Następnie zadzwonił do jakieś doktor weterynarii a ona powiedziała mu, że pasożyty u ryb mogą być spowodowane brudem w akwarium i kazali mi je wyczyścić. Więcej już nie chciałem go nic pytać wiec jakby ktoś wiedział to z góry dzieki
Pozdro
Gdzie mogę zrobić badania ??
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- Sylwek
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Sylwester Dawidowicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kędzierzyn-Koźle
- Kontaktowanie:
Takie i inne badania /odpłatnie oczywiście/ na pewno wykonują wyższe uczelnie, które w ten sposób zarabiają na siebie pieniądze.
W twoim przypadku najlepiej będzie jak zorientujesz się jaki wydział Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie takie badania by dla Ciebie zrobił. Na pewno będzie to coś z związane z mikrobiologią lub zoohigieną.
W twoim przypadku najlepiej będzie jak zorientujesz się jaki wydział Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie takie badania by dla Ciebie zrobił. Na pewno będzie to coś z związane z mikrobiologią lub zoohigieną.