oddychanie
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
-
- nowicjusz
oddychanie
Mam problem od tygodnia 2 palety ciężko oddychają a na szybie mam białe nitki .Co to może być.
-
- nowicjusz
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Mikołaj Czernichowski
- Kontaktowanie:
Krzysiek - opisujesz bardzo mało. Nie żałuj papieru - opisz dokładnie, to będzie mniej pytań dla mnie i innych. Biały nalot na szybach i roslinach to wytrącanie się osadu, czyli m.in. brak CO2 / ale nitka wyglądem daleka jest od osadu, pyłku/ - i tu znowu pytanie, jakie to akwa: opisz je dokładnie, poczytaj posty innych i napisz podobnie ale na maxa.
-
- nowicjusz
- Borys_szczecin
- junior
krzysiek polecam tremazol z serry na przywrę skrzelową na ulotce masz jak podawać dość drogi lek ale sprawdzony przeze mnie mozesz go śmiało użyć na ulotce jest dokładnie napisane jak trzeba postępować pozdrawiam i opisz te niktki czy chodzą jak dżownica to mogą to być wypławki niewiem jak karmisz mięsem czy zalega w akwa czy nie napisz jak to wygląda dokłanie
-
- nowicjusz
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
krzysiek.k pisze:na dole szyby nad zwirem robią się wzorki jak zimą na szybie od mrozu,duże skupisko białych nitek. A rośliny jak by miały łuież.

PS. Generalnie rzecz ujmując, nie napisałeś nic konstruktywnego, co pomogłoby przybliżyć temat.