Nicienie, przywry
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Nicienie, przywry
Witam!!
Czym leczyc paletki na nicienie i przywry, jezeli w akwarium znajduja sie dodatkowo 6x labeo, okolo 40 krewetek????
Czym leczyc paletki na nicienie i przywry, jezeli w akwarium znajduja sie dodatkowo 6x labeo, okolo 40 krewetek????
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie:
przepraszma za pomylke, wcozraj juz bylem mega zmeczony i mi sie cos pokrecilo czytajac te wsyztskie choroby...opisuje stan moich rybek.. sami stwierdzicie co im dolega... za pomoc bardzo dziekuje:)
Temperatura umnie wynosi 29 stopni, ph 6,5, kupy normalne, pokarm jedza normalnie, daje im mieszanke mrozonki, mix, wolowina i groszekz spirulina i witaminami... do tego jedzenie gdy rozmrazam dodaje troszeczke czosnku...
Objawy u nich to...
plamki na pletwach biale nie u kazdej i szeroko otwarte skrzela...
Mam natlenienie dobre, w 6 punktach w akwarium...
Temperatura umnie wynosi 29 stopni, ph 6,5, kupy normalne, pokarm jedza normalnie, daje im mieszanke mrozonki, mix, wolowina i groszekz spirulina i witaminami... do tego jedzenie gdy rozmrazam dodaje troszeczke czosnku...
Objawy u nich to...
plamki na pletwach biale nie u kazdej i szeroko otwarte skrzela...
Mam natlenienie dobre, w 6 punktach w akwarium...
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZnEzHxpgasE
zamieszczam filmik, nagrałem rybeczki....
Czy krewetką może się coś staś, jezeli podkręce temp na 33 stopnie????
zamieszczam filmik, nagrałem rybeczki....
Czy krewetką może się coś staś, jezeli podkręce temp na 33 stopnie????
W akwarium są juz 3 miesiące, przechodziły kuracje 2 razy na nicienie, przywry i wiciowce stosując Capitox, niestety jak widać nie pomogło:(
Krewetki mam od 3 dni, a podobnoż niemożna stosować wiecęj Capitoxu, bo padną???
najmniejsza paletka ma 4 cm, a największa 7 cm....
Stosujac Capitox, wyłączyłem światło na 24 godziny, właczyłem duże napowietrzanie i wyłaczyłem filtry....
Krewetki mam od 3 dni, a podobnoż niemożna stosować wiecęj Capitoxu, bo padną???
najmniejsza paletka ma 4 cm, a największa 7 cm....
Stosujac Capitox, wyłączyłem światło na 24 godziny, właczyłem duże napowietrzanie i wyłaczyłem filtry....