Najlepiej nie czyścić i nie zapalać światła - dla mnie wypławki w akwarium świadczą że akwarysta to fleja i nic z niego nie będzie bo nikt mu korespondencyjnie akwarium nie wyczyści .
Filatelistyka to też fajne hobby .
siedzą w koncie a na szybach białe robaki pomocy!!!!!
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
No - chyba trochę zbyt mocno napisane. Może przyczyną problemu jest, zbyt intensywne karmienie mięsem. U mnie wypławki zawitały raz. Też napisałem temat, ale na forum Mysiara, po kilku dobrych i uspokajających podpowiedziach dotyczącących mojego problemu i jakimś czasie, wypławki przeszły do lamusa. Jestem przekonany, że u kilku kolegów też są w akwariach, tylko nie obserwują dokładnie. Wystarczy włączyć latarkę i na szybie w nocy widać je w całej okazałości.cocoloco pisze:wypławki w akwarium świadczą że akwarysta to fleja i nic z niego nie będzie bo nikt mu korespondencyjnie akwarium nie wyczyści .
Filatelistyka to też fajne hobby .
"polini" - ogranicz karmienie mięsem, po jakimś czasie wypławki same znikną, po jkaim? Nie wiem. Trudno mi stwierdzić jednoznacznie, nie mniej jednak spróbuj nie przekarmiać. Powinno pomóc.
Pozdrawiam Tomasz Dzierwa.