Teraz możesz jeszcze raz oceniać poziom postu.
AdamN mozesz konkretnie wytlumaczyc dlaczego to jest falsz ? Jeszcze jakbys podparl to jakas literatura to byloby gites
Polemika z Tobą jest jak walenie głową w (wstawić co się chce).
Wszystko co napisałem mogę poprzeć literaturą fachową a nie książkami rybackimi o "odpijaniu ryb".
Odpowiedz sobie na pytanie takie: w jakim czasie lek zostaje wydalony z organizmu ryby (wstaw sobie swój FLUBENOL przeterminowany) po leczeniu (obojetnie jakim). Czy działa on na rybę po ustaniu leczenia w zalezności od tego co jest w wodzie
Jak staniesz na wysokości zadania(wiesz jakiego) to wtedy możemy sobie pogadać i wszystkiego się dowiesz bo tak mało wiesz
Fory możesz mieć na PKMD bo zrobisz coś dla KLUBU (licznik sędziowski ) ale dla mie jesteś tylko DEPTAKIEM a dyskusje z Tobą juz mi się znudziły.
Na proste pytanie: dlaczego fałsz: odpowiadasz: odpowiedz sobie sam ... dyskusje z Tobą to ... jesteś dla mnie zwykłym ... dyskusje z Tobą mi się znudziły ... itd. itd.
Zamiast podać robaka, którego ta terapia nie ruszy, a wręcz przeciwnie, wprowadzasz forumowiczów w błąd, bo jest robak co się ucieszy z tej metody?
Wszystko do góry nogami.
Zamiast tłumaczyć, komplikujesz tylko.
Zamiast podać wyjątek (wyjątek potwierdza regułę zresztą) który nie pasuje do metody ogólnej i podstawowej na 95% przypadków, słuznie przytoczonej przez wieśka forumowiczom, wprowadzasz ferment i zarzucasz fałsz, bo znasz wyjątek i masz ochotę ogłosić konkurs?
O ile prościej i klarowniej byłoby gdybyś napisał pod postem wieśka, metoda słuszna pod warunkiem, że ryby nie mają: X lub Y, wtedy inaczej należy postąpić.
Widzisz różnicę?
O tę różnicę mi chodzi, o nic więcej, a zaczepki deptaka ignorować możesz milczeniem lub odpowiedzią na temat.