pow 120x
Nicienie
Moderatorzy: niki 28, _TOM_, Kazimierz1961
Jestes basza z .... bo gdybyś czytał dokładnie o co Cie proszę od roku (FDMD) - to napisane jest:deptak pisze:Jesli 2 ostatnie zdjecia to nicienie to ja jestem basza ukrainski![]()
" co zostaje ze starej samicy" no ale skąd masz Ty to wiedzieć
A na margioniesie to czy wiesz Adamie, że:
Nicienie linieją i zwalają starą powłoke w miarę wzrostu.
A czy wiesz ile razy to robią i gdzie.
A wiesz ile razy jest samic większy od samicy.
A wiesz jak długo żyje samiec a jak długo samica.
Widzisz teraz masz same niewiadome. Jak się tego dowiesz to wtedy pisz. No tak zapomniałem Neguvonu nie stosujesz dlatego NIC nie wiesz. Zróbmy tak bym nie musiał wytykać Ci braków. Do czasu aż nie stawisz się - do wiesz czego - na moje posty nie zwracaj uwagi. Ja też Twój pominąłem milczeniem (gównojad - kolcogłów) bo co na Ukrainie wiadomo
Jesczze jedno:
oprócz tego, że mamy to samo Imię mamy inne nazwiska, inny zasób wiedzy w róznych tematach. jesteśmy na PKMD od różnego czasu i :
Ty masz 1 ostrzeżenie
Ja mam 1 raz pomogł
Adam
Gdybyś chodź trochę sobie trudu zadał i poszukał w lietraturze (fakt nie masz NIC) to SAM byś tam zobaczył to co przedstawiam powyżej. Nie wspomne o necie bo tu też są przykłady martwych niecieni po leczeniu niektórymi środkami. Co do uczciwosci to zakładam, ze stwisz się u mnie w tej połowie roku (ale jestem wyrozumiały po raz trzeci) i załatwisz sprawę jak trza. Konto PKMD znaszdeptak pisze:...niestety zwykla uczciwosc nakazuje mi odzywanie sie gdy wierutne bzdury opowiadasz....
pozdrawiam
Adam
Tu nie ma nic z wymyślenia czy wykombinowania a jest to już od dawna stwierdzone przez autorytety w tej dziedzinie.deptak pisze:Adamie
Uchyl rabka tajemnicy i napisz mi prosze na jakiej to podstawie wykoncypowales ze to wylinka i w dodatku samicy !!!....
Gdy odpowiesz na postawione wcześniej pytania wynikające z braku Twej wiedzy to SAM do tego dojdziesz.
"Nicienie linieją i zwalają starą powłoke w miarę wzrostu.
A czy wiesz ile razy to robią i gdzie.
A wiesz ile razy jest samic większy od samicy.
A wiesz jak długo żyje samiec a jak długo samica.
...." do tego dodam jeszcze:
Gdzie i jak składa jaja samica?
Jak to się odbywa?
Co jest po złożeniu jaj?
Gdzie żyją nicienie?
Jak się rozmnażają?
Patrz jakie proste łatwe i przyjemne pytania. Dziecko by na nie odpowiedziało, gdyby było dociekliwe.
Jakie to będzie dla Ciebie nowe
Więcej odpowiedzi naprowadzających nie będzie.
Adam
- deptak
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Adam Deptuła
- Kontaktowanie:
AdamN
Trzeba miec cholerna fantazje zeby fragment grzybni opisac jako wylinke a w dodatku jeszcze okreslic jej plec... Poniewaz Ty unikasz jak ognia konkretow wiec ja posluze Ci paroma.
Nicien to nie waz
Niektore gatunki linieja 1 inne pare razy ! Wszystkie linienia dotycza tylko i wylacznie okresu przedrozrodowego !
pozdrawiam
Trzeba miec cholerna fantazje zeby fragment grzybni opisac jako wylinke a w dodatku jeszcze okreslic jej plec... Poniewaz Ty unikasz jak ognia konkretow wiec ja posluze Ci paroma.
Nicien to nie waz
pozdrawiam