mam chorą paletke
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
mam chorą paletke
Kupiłem 20 grudnia 6 paletek i od początku jedna z nich nie za dobrze się czuje w moim akwarium. Wygląd jej nie jest zły ma ładny kolor i nic nie widać żeby była chora ale od początku nic nie je i chowa się za roślinkami. Tylko czsami wypływa ale to jest sporadyczne. Dla bezpieczeństwa wyłowiłem ją i dałem do akwarium 65litrów. Paletka jest mała 4-5 cm. Jest także coraz chudsza. Może ktoś coś poradzi.
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Re: mam chorą paletke
Bez urazy, (upisałeś się jak ja kiedyś na szkolne przemówienie), lecz wiemy z tego tyle że masz 6 paletek od 20 grudnia, jedna się chowa i prowadzi strajk głodowy.Agold pisze:Kupiłem 20 grudnia 6 paletek i od początku jedna z nich nie za dobrze się czuje w moim akwarium. Wygląd jej nie jest zły ma ładny kolor i nic nie widać żeby była chora ale od początku nic nie je i chowa się za roślinkami. Tylko czsami wypływa ale to jest sporadyczne. Dla bezpieczeństwa wyłowiłem ją i dałem do akwarium 65litrów. Paletka jest mała 4-5 cm. Jest także coraz chudsza. Może ktoś coś poradzi.
Poczytaj dokładniej forum i napisz coś więcej, lub odpowiedż mi na moje pytanie:
Mam 42 lata, super apetyt, a młode laski podobają mi się jak cholera, i teraz - kiedy wykituję?
Jak pisałem bez urazy, lecz nikt Ci nie odpowie nie znając konkretnych danych.
- Diamond-Cukero
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
- Diamond-Cukero
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
- Diamond-Cukero
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: ania ohirko
- Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań
mnie pytają u lekarza czy czasami w chłodni nie pracuję
a tak poważnie to two mógłbyś spróbować ciutek obniżyć - ale jak ta Twoja paletka wygląda, jakie ma odchody czy ma jakieś inne objawy, dziurki na głowie, śluz ciągnący - cokolwiek napisz o rybce - bo jak piszesz że wszystko jest ok wygląda super tylko nie je - to może się odchudza...