Ostatnio chwaliłem się ,że mam dobry reduktor a tu dzisiaj padł. Muszę przyznać z oburzeniem ,że to nie pierwszy który się psuje. Dlatego pytanie do was jakie macie reduktory co2 ? Czy ktoś z was posiada reduktor aquamedic ? Jeśli tak to proszę o opinie czy warto inwestoawać tak naprawdę ciężką kasę w to urządzenie bagatela 350pln.
Fal
Reduktor CO2
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Sprzęt dobry - trochę drogi - za 79 zł można było kiedyś kupić w practikerze reduktory japońskiej firmy Masushita . Działają dobrze - moim zdaniem problemy reduktorów wiążą się z zanieczyszczeniem dwutlenku węgla w butli . Jeżeli napełniasz ją tam gdzie węże leżą w piachu i innym brudzie to nawet AM nie pociągnię wiecznie .
Polecam http://www.allegro.pl/item96031187_redu ... ncja_.html
cena umiarkowana a na takich reduktorach chodzą 2 zbiorniki Jotki - bezawaryjnie
Polecam http://www.allegro.pl/item96031187_redu ... ncja_.html
cena umiarkowana a na takich reduktorach chodzą 2 zbiorniki Jotki - bezawaryjnie
-
- nowicjusz
Witam
Ja posiadam Reduktor AquaMedica od czterech lat i nie ma z nim najmniejszych problemów.
Największą jego zaletą jest to że nie ma możliwości aby się zepsuł.
Reduktor ten nie posiada Membrany która to zazwyczaj nawala w reduktorach, zamiast tego ma zwykły wentyl samochodowy który idzie w każdej chwili wymienić.
Ja posiadam Reduktor AquaMedica od czterech lat i nie ma z nim najmniejszych problemów.
Największą jego zaletą jest to że nie ma możliwości aby się zepsuł.
Reduktor ten nie posiada Membrany która to zazwyczaj nawala w reduktorach, zamiast tego ma zwykły wentyl samochodowy który idzie w każdej chwili wymienić.
- Fal
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Darek Falkowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Barcin
- Kontaktowanie:
Serdeczne dzięki za komentarze. Jeśli chodzi o reduktor ten co ma Jotka u mnie pochodził aledwie tydzień może dwa. Właśnie wtedy postanowiłem ,że kupię coś lepszego no i rozczarowanie duże. Pochodził nie dłużej niż miesiąc i zaczął przepuszczać co2. Jestem trochę zdesperowany żeby kupić AquaMedic jednak są pewne obawy czy nie stanie się z nim to co z poprzednikami.
Z drugiej strony zastanawiałem się o tym co mówi Cocoloco jeśli ma rację ,że Co2 jest zanieczyszczone, to czy w jakiś sposób można zabezpieczyć przed zanieczyszczeniami reduktor. Może jakieś drobne sito tylko z czego?
Fal
Z drugiej strony zastanawiałem się o tym co mówi Cocoloco jeśli ma rację ,że Co2 jest zanieczyszczone, to czy w jakiś sposób można zabezpieczyć przed zanieczyszczeniami reduktor. Może jakieś drobne sito tylko z czego?
Fal