Co wybrac?
Co wybrac?
Witam.Mam zamiar zakupic komputer/miernik/kontroler do stalego pomiaru ph, pomiaru i sterowania temperaturą.Prosze o wszelkie uwagi i sugestie.Dziekuje i Pozdrawiam!
Znów zrobie wyjatek wskutek braku imienia. W pierwszym poście i od razu takie zapotrzebowanie z powaznym pytaniem. A gdzie wstępne ustalenia typu:
mam akwaria w ilości ...... i pojemności ... chcę w nich .... tu można jeszcze sobie dostawić wiele kropek do innych pytań. Co wyjdzie na końcu? Potrzeba lub tez nie komputera do trabanta. Jesli się rybie nie zapewni pewnych standartów to jej komputer nie pomoże.
Adam
mam akwaria w ilości ...... i pojemności ... chcę w nich .... tu można jeszcze sobie dostawić wiele kropek do innych pytań. Co wyjdzie na końcu? Potrzeba lub tez nie komputera do trabanta. Jesli się rybie nie zapewni pewnych standartów to jej komputer nie pomoże.
Adam
- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Adam napisał prawdę, a Ty dalej masz nieuzupełniony profil. Jak na razie jest więcej do zarzucenia Tobie niż Adamowi. Pl-znaczki też są obowiązujące na forum.darty pisze: Kol. ADAMIE wiem ze pragniesz jak najszybciej zostac SENIOREM... ENTUZJASTĄ... itd ale powstrzymaj Swój pęd do pisania dla samego pisania i zdobywania kolejnych gwiazdek
Zakładając optymistycznie, że uzupełnisz forum, dostosujesz się do wskazówek Adama (w więc co masz i co chcesz osiągnąć) to może coś więcej będzie można napisać. A póki co poczytaj sobie o skalarze lub lajonie bo chyba tylko tyle można napisać.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Ja też z zasady nie gadam z anonimami, ale pomogę Alkowi zostać seniorem.cocoloco pisze: kupić najlepszy - miałem nie odpowiadać ale chce zostać seniorem

Kupić? - wystarczy napisać .......... i czasami dzieje się cud ........
Takie są moje doświadczenia

PS. Lara przetłumaczyła intrukcję "tego najlepszego" na polski, ale ja jej otworzyć nie potrafię z czego widać, jaki ze mnie geniusz. Podeślę Ci ją niezwłocznie, pewnie Tobie się uda.
Jak widzisz, pamiętam o co pytałeś.