Eheim 2329
-
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Artur Byrcz
Eheim 2329
Witam !
Mam pytanie dot. tego filtra, producent podaje że jest to filtr przeznaczony do akw 600l w filtrze tym jest grzałka o mocy 210W. Czy ktoś z was używa tego filtra i w jakim zbiorniku? Mam zamiar zainstalować go do akw 450l i nie wiem czy ta grzałka będzie wystarczająca.
z góry dziękuje za odpowiedź
artur
Mam pytanie dot. tego filtra, producent podaje że jest to filtr przeznaczony do akw 600l w filtrze tym jest grzałka o mocy 210W. Czy ktoś z was używa tego filtra i w jakim zbiorniku? Mam zamiar zainstalować go do akw 450l i nie wiem czy ta grzałka będzie wystarczająca.
z góry dziękuje za odpowiedź
artur
ja w moim panoramicznym (450 l brutto) mam eheima prof II 2128 i ma on grzalke 210 W, max temp jaka udalo mi sie osiagnac to 32,5 stopnie, na codzien trzymam 28 i grzalka nie chodzi non stop, jestem z tego termofiltra bardzo zadowolony, pod akwarium lezy stara grzalka na wypadek gdybym musial podniesc temp powyzej 32,5 stopni
-
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Artur Byrcz
Wielkie dzieki za inf, czy możesz jeszcze napisać jaką temp masz w pomieszczeniu gdzie jest akw. bo to jest też ważnePiotrekS pisze:ja w moim panoramicznym (450 l brutto) mam eheima prof II 2128 i ma on grzalke 210 W, max temp jaka udalo mi sie osiagnac to 32,5 stopnie, na codzien trzymam 28 i grzalka nie chodzi non stop, jestem z tego termofiltra bardzo zadowolony, pod akwarium lezy stara grzalka na wypadek gdybym musial podniesc temp powyzej 32,5 stopni
art