Trochę techniki, czyli pstryczek elektryczek
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
TO... to... działa działa,Mirek pisze:Czyzby to zonaczało, że to........ to............ działa ??
Jesli tak to pewnie skuszę się na takie ustrojstwo jesli to jeszcze aktualne.

Jak Jasiu poczyta dokładnie od początku temat to się dowie wszystkiego.Jasiu pisze:Piotrek a ile chcialbys za ten sprzecik ?.
Ludziska kochane tak Piotrek, jak i stanpiter nic za to nie chce.
- jasiu
- senior
- Imie i Nazwisko: Maciej Jachowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Malbork
- Kontaktowanie:
Piotr dzięki za post,ale muszę się wstrzymać jeszcze słabo jest z kaską,ale odezwę się do ciebie dzięki jeszcze raz.....
Ostatnio zmieniony 24 sty 2010, 12:01 przez jasiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- stanpiter
- członek PKMD
Jak babcię granatem, niema za coMikołajCz pisze: Podziwiam cię bardzo .

Zapraszam, oooj będzie co porównywaćMikołajCz pisze:jak będę w pobliżu to cię odwiedzę /porównamy Ph/.
Tego jestem pewien, swego czasu coś zagadywałem do twórcy Lajona i wiem że facet zna się na tym.MikołajCz pisze:Lajona 120 kupiłem miesiąc temu, nie piszę, że szkoda bo sprawia się super
- stanpiter
- członek PKMD
cocoloco pisze:Tak z czystej ciekawości zapytam - jaki jest przelicznik pracy i koszt użytych materiałów
Jeżeli o koszt materiałów chodzi to jest cennik na stronie skalara, plus koszt przesyłki. Przelicznik pracy nooo... to... ja tego nie przeliczam, bo tak jak pisałem robię to gratiś (może kiedyś się schleję na to konto, albo ktoś mnie dobrze opie....

Taka czarna kwadratowa to obudowa, a to czarne z białymi dodatkami to ciapek mojej córki.cocoloco pisze:i czy to z tyłu na czym leży ta elektronika to obudowa ?.
Piotr