Beczka na wode
Beczka na wode
http://www.allegro.pl/item103357514_bec ... zedaz.html
Co myślicie o takiej beczce na wode dla Palet? A moze ktoś ma z was nie potrzebną taką minimum 30L?
Co myślicie o takiej beczce na wode dla Palet? A moze ktoś ma z was nie potrzebną taką minimum 30L?
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Marek Kochaniak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
Twoje ryby mają kaszlel
. Sorki, lepiej kup sobie mały zbiornik 25-50l będziesz miał pewność. Jakoś nie mam przekonania do takich baniek. Ale nie mam też doświadczeń. Wodę z ro mam w zbioniku i nie mam uwag. Albo może warto bańki po wodzie mineralnej tyle że mają koło 5 l pojemności. Ale też bezpieczne.
pozdrawiam

pozdrawiam
-
- nowicjusz
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
Czytałem już o tym jak ktoś nabawił sie problemów bo skusił się na beczkę po koncentratach spożywczych.Zważ że woda osmotyczna wypłucze wszystko co zostało w beczce.Dlatego IMO beczka nowa, nadająca się do przechowywania wody demineralizowanej(atest) i art. spożywczych(atest)
Takie beczki są dostepne w sklepach ogrodniczych z firmy Boryszew, dzwoniłem do producenta i przesłał mi atesty.
Kupisz od 60l do 220l, ja wybrałem 220l bo daje mi to komfort dużej ilości wody do podmian np. po leczeniu, i mogę na noc podłączyć osmozę i nie martwię się że rano mam wodę po kostki w domu.
Takie beczki są dostepne w sklepach ogrodniczych z firmy Boryszew, dzwoniłem do producenta i przesłał mi atesty.
Kupisz od 60l do 220l, ja wybrałem 220l bo daje mi to komfort dużej ilości wody do podmian np. po leczeniu, i mogę na noc podłączyć osmozę i nie martwię się że rano mam wodę po kostki w domu.