Grander - Ożywianie wody
Grander - Ożywianie wody
link do strony o tym cudownym produkcie
http://www.grander-technologie.com/pl/g ... /index.php
spotkaliście się z takim wynalazkiem? jak dla mnie trąci szarlatanem. na filmie reklamowym używały go piekarnie, najwięcej w Niemczech i był on ach, och i ech.
kazik
http://www.grander-technologie.com/pl/g ... /index.php
spotkaliście się z takim wynalazkiem? jak dla mnie trąci szarlatanem. na filmie reklamowym używały go piekarnie, najwięcej w Niemczech i był on ach, och i ech.
kazik
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Do wody niczego się nie wkłada i niczego z wody nie wyjmuje.
Nadzwyczajnym przy tym jest to, ze ożywiona w ten sposób woda reprezentuje zdolności, które w naturze już w bardzo niewielu wodach występują: w wodzie wytwarza się niezwykle dużą wytrzymałość, trwale uodparniając ja na wpływy zewnętrzne.
Logiczne - uderzasz młotkiem a ona nadal ma ten sam kształt i nikt nie pozna że ktoś zdewastował wodę . Dla mnie rewelacja
Kupiłbym ale powstrzymuje mnie to zdanie - wzrost pragnienia picia wody !!!
Później sąsiedzi będą opowiadać że piję wodę jak zwierzę
. Pozostaje nieożywione piwo - nieożywione bo poddane pasteryzacji.
Nadzwyczajnym przy tym jest to, ze ożywiona w ten sposób woda reprezentuje zdolności, które w naturze już w bardzo niewielu wodach występują: w wodzie wytwarza się niezwykle dużą wytrzymałość, trwale uodparniając ja na wpływy zewnętrzne.
Logiczne - uderzasz młotkiem a ona nadal ma ten sam kształt i nikt nie pozna że ktoś zdewastował wodę . Dla mnie rewelacja
Kupiłbym ale powstrzymuje mnie to zdanie - wzrost pragnienia picia wody !!!
Później sąsiedzi będą opowiadać że piję wodę jak zwierzę
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Re: Grander - Ożywianie wody
Na mój gust to jest tak jak z magnetyzerem, co to paliwo ma ożywiać, jednak znam takich co im portfel ożywiło. Jak tu wierzyć w wynalazki?
Czysta woda zdrowia doda, tego trzymać się należy, to sprawdzone, niech więc każdy w to uwierzy
Czysta woda zdrowia doda, tego trzymać się należy, to sprawdzone, niech więc każdy w to uwierzy
- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Popieram .Najlepiej prosto ze żródła,niezbyt twarda "czysta chemicznie".Na swoją "kranówę "nie powiem złego słowa .Ujęcie głębinowe 260m raptem 150m od mojego domu.Instalacja wodociągowa w rurkach PCV, two 12 ph 7,5 .Zapytacie dlaczego to mówię ?.Ano dlatego ,że właśnie na tej wodzie moja para niebieskich turkusów "położyła się " , i ....100% wylęgu z ikryCzysta woda zdrowia doda, tego trzymać się należy
Pytasz kazik .Co wy na ten cudowny produkt?
Ja Ci mówię .Jak matka natura nie da Ci czystej zdrowej wody ,to człowiek nie da Ci jej napewno.
niki 28