Tło strukturalne
- krzysztof0579
- junior
Tło strukturalne
Zawsze miałem kłopot z tłem strukturalnym poniewaz jak wiadomo zbierają sie tam zanieczyszczenia itp.Tak sobie pomyslalem ze mozna by bylo tylną częsc tła zalac jakąs żywicą i wyrównac do deski . W ten sposób mozna by było całosc silikonem przykleic do szyby i żaden brud juz by sie nie przedostał.Co o tym sądzicie?I co by tu zastosowac by nie było szkodliwe dla palet?
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Marcin Kończak
- krzysztof0579
- junior
-
- junior
ja przyznaje się że również zrezygnowałem z tła wewnątrz akwa.
Nawet je kupiłem powycinałem otwory na filtracje itp, ale po włożeniu do akwa jeszcze pustego coś mnie jednak przekonało do tego żeby poszło za tylną szybę, może to zasługa tego i innego forum. Akwa w takim stanie pracuje sobie już jakieś 2 miesiące i chyba ma się dobrze (narazie bez mieszkańców)
Nawet je kupiłem powycinałem otwory na filtracje itp, ale po włożeniu do akwa jeszcze pustego coś mnie jednak przekonało do tego żeby poszło za tylną szybę, może to zasługa tego i innego forum. Akwa w takim stanie pracuje sobie już jakieś 2 miesiące i chyba ma się dobrze (narazie bez mieszkańców)
- marcinxcom
- senior
- Imie i Nazwisko: Marcin Janowicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Internet Stargard
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 23:36 przez marcinxcom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- junior