To może ja się do Lublina przeprowadzę na jakis czas?Hypno pisze:a w inne szkło nalejemy jakiejś niezbyt stężonej pieniącej się cedwahapięciochy

Nie trzeba nawet jechać do Pragi, żeby takie akwa zobaczyć.cocoloco pisze: akwarium wystawione w którym zastosowano dwa filtry przelewowe ( z lewej i prawej strony obudowy) . .
Czy powinniśmy popierać ludzi, którzy jeżdzą starym małym fiatem, który przegląd ma podbity przez znajomego bo inaczej by nie przeszedł tego badania i stwarza zagrożenieMarek81 pisze:Zgadzam sie z Michciem ! Nie wszyscy maja kase na drogie filtry ! Powinniście popierac młodych z wyobraznia !! Powinniście okazac troche tolerancji ! I zaproponowac pare fajnych pomysłow na tego typu tanie filtry ! Wkońcu kiedys sami zaczynaliście i macie doswiadczenie. Nie zawsze były turbiny o kosmicznym tłoczeniu wody !! Ja sam kombinuje jak zrobic złoze przez ktore powoli bedzie saczyła sie woda ! Pozdrawiam.
A ja do tej pory byłem pewny, że rekiny są jajo-żywodrodne. Z tego co czytałem i ogladałem na kanale przyrodniczym to np. rekin biały rozwija się z jaja w ciele matki (może być kilka jaj i kilka małych) poczym nasilniejszy zjada pozostałe i dopiero sam po jakimś czasie rodzi się jako samodzielna ryba.Hypno pisze: w szklanej kuli umieścił jajo jakiegoś małego gatunku rekina.... jajo się zamieniło w rekinka po kilku miesiącach a dziurawa kula, meble isciana została![]()
Czy torebkami syren - nie wiem , to określenie nie było mi znane, cała reszta jak najbardziej się zgadza . Wygląda to jak prostokątna torebka ,saszetka ciemno brunatna z wypustkami najczęściej w formie haczyków na wszystkich czterech rogach , w dotyku bardzo szorstkie i twarde . / chciałem pokazać zdjęcie , ale wcięło mi przystawkę do slajdówHypno pisze:a niektóre skłądają jaja a dokładnie saszetki, zwane też czasami zdaje się torebkami syren.
Odpowiedź jest na to stwierdzenie prosta jak 5 metrów sznurka w kieszeni ............ bo to my członkowie PKMD opłacamy serwer domeny i wszystkie koszty związane z funkcjonowaniem tego portalu to członkowie klubu tworzą i rozbudowują ten portal . Dlatego piszę otwarcie to NASZE FORUM to forum PKMD . Nie spadliśmy tu z nieba na puste miejsce ale je stworzyliśmy od podstaw . Jeżeli się to stwierdzenie nie podoba kiedy piszemy albo mówimy "nasze forum" to nie jest nasz problem ale Twój . Nawet jak nie wstąpisz do PKMD będziesz tu mile widziany jednak przyjmnij do wiadomości że to członkowie klubu decydują o kształcie forum a goście szanują panujące tu obyczaje . ŻADNEJ WAZELINYNo i napisałem co wiedziałem.... Wink Cocoloco dlaczego piszesz my mamy , nas nasze forum itd. Czuje sie wyalienowany, filttracyjnie zdegradowany a moje poglady sa przefiltrowane Sad ... To juz nie mozna wstapić do tego Waszego PKMD??? Kurde a właśnie planowałem....
kurde a u nas brak sekcji historycznej a właśnie ją planowałemTo juz nie mozna wstapić do tego Waszego PKMD??? Kurde a właśnie planowałem....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość